Hoe Een Foto Met Muziek Op Een Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Met Muziek Op Een Schijf Te Branden
Hoe Een Foto Met Muziek Op Een Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Foto Met Muziek Op Een Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Foto Met Muziek Op Een Schijf Te Branden
Video: Ashampoo Burning Studio 6 FREE Uitleg Hoe Een Schijf Image Branden 2024, Mei
Anonim

Ondanks de wijdverbreide ontwikkeling van verschillende USB-opslagapparaten, geven veel mensen er de voorkeur aan dvd's te gebruiken om bepaalde informatie op te slaan. Het pluspunt is dat foto's en muziekbestanden die op schijven zijn opgeslagen, zelfs zonder computer toegankelijk zijn.

Hoe een foto met muziek op een schijf te branden
Hoe een foto met muziek op een schijf te branden

Noodzakelijk

Nero Burning Rom-programma

instructies:

Stap 1

Het is beter om Nero Burning Rom te gebruiken om een schijf met andere informatie te maken. Selecteer de versie van dit hulpprogramma die bij u past. Controleer de compatibiliteit met het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd. Installeer het programma en start uw computer opnieuw op om dit proces te voltooien.

Stap 2

Start het Nero-programma. Als u Nero Express gebruikt, selecteert u "Data-dvd" of "Data-cd" in het snelstartmenu. Nadat u een nieuw menu hebt geopend, klikt u op de knop "Toevoegen". Markeer de bestanden die u op schijf wilt branden. Als er meerdere bestanden in één map staan, houd dan de Ctrl-toets ingedrukt en klik erop met de linkermuisknop. Nadat u de benodigde bestanden in deze map hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Toevoegen".

Stap 3

Herhaal deze cyclus totdat alle vereiste bestanden worden weergegeven in het Nero-programmamenu. Klik volgende". Plaats een lege dvd (cd) in uw station. Selecteer in de kolom "Huidige recorder" het gewenste dvd-station. Voer de naam van uw dvd in het veld "Disc Name" in.

Stap 4

Vink de vakjes aan naast Opgenomen gegevens controleren en Bestandstoevoegingen toestaan. Als u van plan bent om deze schijf met dvd-spelers te gebruiken, is het beter om het laatste item niet te activeren.

Stap 5

Klik op de knop "Opnemen" en wacht terwijl het programma de vereiste bewerkingen uitvoert. Wanneer het Nero-hulpprogramma is voltooid, wordt de lade van het dvd-station automatisch geopend. Sluit het weer en controleer de opgenomen bestanden. Het is het beste om meerdere bestanden willekeurig te openen.

Aanbevolen: