Een Afbeelding Op Een Schijf Branden Met Alcohol

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Op Een Schijf Branden Met Alcohol
Een Afbeelding Op Een Schijf Branden Met Alcohol

Video: Een Afbeelding Op Een Schijf Branden Met Alcohol

Video: Een Afbeelding Op Een Schijf Branden Met Alcohol
Video: Een afbeelding transparant maken met GIMP 2024, April
Anonim

Veel mensen hebben voortdurend te maken met de noodzaak om de benodigde programma's, video-, audiobestanden, verschillende fotografische materialen naar een cd of harde schijf te kopiëren. Dit kan op verschillende manieren. Een van de meest effectieve is kopiëren met het programma "Alcohol 120%". Het is vooral geschikt wanneer u een zeer waardevolle maar zwaar bekraste schijf met bescherming moet herschrijven. Het kopiëren van de inhoud van een dvd of cd in de vorm van een afbeelding met het opgegeven programma gaat als volgt.

Schijfkopie is het tweede leven van deze schijf
Schijfkopie is het tweede leven van deze schijf

Noodzakelijk

Basis Windows- en programmeervaardigheden

instructies:

Stap 1

Voordat u een afbeelding van een bestand of programma naar schijf schrijft, moet u deze afbeelding maken. Selecteer in het hoofdvenster van het actieve programma "Alcohol" de bewerking "Afbeelding maken" met de muiscursor in het rechter verticale paneel. Klik. Er verschijnt een nieuw functievenster.

Stap 2

Druk vervolgens op de opdrachtknop "Volgende" in het nieuwe venster. Kijk in het volgende venster of je genoeg ruimte hebt om de afbeelding op de benodigde lokale schijf te plaatsen (C:, D:, etc.). Selecteer het station of de map waarnaar u wilt kopiëren en klik op de knop "Start" onder aan het venster.

Stap 3

De gemaakte afbeelding kan worden opgeslagen op een lokale schijf door deze te converteren naar een virtuele schijf (om deze op een computer te laten draaien) met dezelfde "Alcohol". En je kunt het herschrijven op een lege CD, waarop het ook wordt opgeslagen, maar van waaruit het gewoon in de normale modus kan worden uitgevoerd, zonder "Alcohol".

Stap 4

Om een afbeelding op een cd te branden, selecteert u de bewerking Cd / dvd branden uit afbeeldingen in het rechter verticale deelvenster van het hoofdvenster Alcohol. Klik erop. Zoek in het venster dat verschijnt met de knop "Bladeren" de afbeelding en plaats deze in het invoerveld met de knop "Openen". Druk vervolgens, zoals gewoonlijk, op "Volgende", "Start" (knoppen onderaan de vensters). Het proces is begonnen! Tenzij u natuurlijk bent vergeten een lege schijf in het station te plaatsen.

Aanbevolen: