Wachtwoorden Op Uw Computer Bekijken

Inhoudsopgave:

Wachtwoorden Op Uw Computer Bekijken
Wachtwoorden Op Uw Computer Bekijken

Video: Wachtwoorden Op Uw Computer Bekijken

Video: Wachtwoorden Op Uw Computer Bekijken
Video: Opgeslagen wachtwoorden bekijken in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Vaak is er meer dan één gebruiker op een computer. Elk heeft zijn eigen versie van e-mailprogramma's en instant messengers, volwaardige browsers en andere programma's. Uiteraard heeft elke gebruiker ook zijn eigen wachtwoorden voor het starten van ICQ of het betreden van een sociale netwerksite zoals Odnoklassniki of VKontakte. Als u een computerbeheerder bent, kunt u een speciaal programma installeren dat alle actieve programma's controleert.

Hoe u wachtwoorden op uw computer kunt bekijken
Hoe u wachtwoorden op uw computer kunt bekijken

Noodzakelijk

  • - computer
  • - het internet
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Download het NeoSpy-programma naar het computergeheugen. Installeer het programma via het setup-bestand.

Stap 2

Start het programma en ga naar het venster "Instellingen". Voer een sneltoets in om de verborgen modus te verlaten en, indien nodig, een beheerderswachtwoord. Bewerk de instellingen voor het volgen van de werking van programma's in het gedeelte "Logboekregistratie" van de instellingen, met name het tabblad "Toetsenbord". Met behulp van deze sectie kunt u de wachtwoorden achterhalen die op uw computer zijn ingevoerd.

Stap 3

Laat de computer een dag of twee normaal werken, zodat de gebruikers van wie u het wachtwoord wilt weten, de tijd hebben om eraan te werken. Het is ook de moeite waard om te overwegen dat uw wachtwoorden in dit programma worden opgeslagen, dus bewaar het wachtwoord van het hulpprogramma op een veilige plaats. Gebruik antivirussoftware om te voorkomen dat virussen alle gegevens van het NeoSpy-programma onderscheppen.

Stap 4

Haal NeoSpy uit de stealth-modus en bekijk het logboek van berichten van de toetsenbordonderschepper, het klembord, bezochte sites en andere interessante informatie. Onder de combinaties die met het toetsenbord worden ingevoerd, vindt u wachtwoorden voor alle programma's.

Stap 5

Maak geen misbruik van dergelijke spyware. Gewone gebruikers kunnen behoorlijk ervaren computerspecialisten blijken te zijn, en uw geloofwaardigheid als computereigenaar zal worden ondermijnd. Het is het beste om op verschillende computers te werken, omdat veel gebruikers niet graag constant hun wachtwoorden invoeren op sociale netwerken omdat iemand anders voor hen is ingelogd.

Aanbevolen: