Hoe Wachtwoorden Te Genereren

Inhoudsopgave:

Hoe Wachtwoorden Te Genereren
Hoe Wachtwoorden Te Genereren

Video: Hoe Wachtwoorden Te Genereren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Create a GoFundMe 2023, Februari
Anonim

Een wachtwoord is een reeks tekens die de hoeksteen vormt van een muur die gebruikers veilig houdt op moderne elektronische apparaten. Natuurlijk speelden wachtwoorden, zelfs vóór de komst van lokale en wereldwijde elektronische communicatienetwerken, een belangrijke rol bij het handhaven van de geheimhouding. Maar voorheen was het aantal mensen dat zich zorgen maakte over dit probleem beperkt, en tegenwoordig hebben zelfs schoolkinderen toegang tot het netwerk, en nu zijn de problemen van het handhaven van persoonlijke privacy de persoonlijke zorg van honderden miljoenen mensen.

Hoe wachtwoorden te genereren
Hoe wachtwoorden te genereren

instructies:

Stap 1

Gebruik online services om wachtwoorden te genereren als u internettoegang hebt. Deze methode kost de minste tijd en stelt u in staat om een ​​lijst met de vereiste lengte te krijgen van wachtwoorden van goede kwaliteit. In dit geval kunt u zelf de meeste parameters aanpassen die de servicescripts zullen gebruiken bij het maken van de lijst. Ga bijvoorbeeld naar de site http://onlinepasswordgenerator.ru en vink in het gedeelte Generatorinstellingen de vereiste velden aan om aan te geven of cijfers, hoofdletters, kleine letters en speciale tekens moeten worden gebruikt bij het maken van wachtwoorden. Voer in het veld Wachtwoordlengte het gewenste aantal tekens in elk codewoord in en klik vervolgens op de knop Wachtwoord maken. De geselecteerde instellingen worden naar de server gestuurd, waar het script een lijst met tien wachtwoorden op de pagina genereert en weergeeft. Selecteer het en kopieer het naar het klembord (Ctrl + C), en gebruik het dan voor je eigen doeleinden. Als er een langere lijst nodig is, herhaalt u de handeling.

Stap 2

Het script van de service die in de vorige stap is beschreven, wordt uitgevoerd op de server en de wachtwoorden die hierdoor worden gemaakt, worden via internet naar uw computer verzonden. Beide omstandigheden verminderen standaard de geheimhouding van wachtwoorden. Het is onwaarschijnlijk dat iemand doelbewust uw wachtwoorden op de server of op het netwerk achterhaalt, maar als u deze mogelijkheid wilt uitsluiten, moet u een service kiezen waarbij de lijst wordt gegenereerd met JavaScript. Dit is een "client"-taal, dat wil zeggen dat het script rechtstreeks in uw browser wordt uitgevoerd, zonder iets van de server te verzenden of te ontvangen. Een van de services die dit type generator gebruiken, is beschikbaar op http://pasw.ru. Ga naar de hoofdpagina en selecteer de initiële instellingen voor het genereren van wachtwoorden. Naast de instellingen die in de vorige stap zijn beschreven, kunt u hier zelf de tekenset invoeren, waaruit de codewoorden worden gemaakt, en ook de lengte van de lijst opgeven. Klik vervolgens op de knop "Wachtwoord aanmaken". De lijst wordt vrijwel onmiddellijk gegenereerd, omdat er geen gegevens worden verzonden en ontvangen.

Stap 3

Gebruik speciale programma's als u op zoek bent naar een alternatief voor online diensten. Deze applicaties worden op een computer geïnstalleerd en bieden meestal meer geavanceerde functionaliteit. Door bijvoorbeeld Alaborn iPassword PRO te kiezen, kunt u in één keer login-/wachtwoordparen genereren.

Populair per onderwerp