Opgeslagen Wachtwoorden Bekijken In Mozilla Firefox

Inhoudsopgave:

Opgeslagen Wachtwoorden Bekijken In Mozilla Firefox
Opgeslagen Wachtwoorden Bekijken In Mozilla Firefox

Video: Opgeslagen Wachtwoorden Bekijken In Mozilla Firefox

Video: Opgeslagen Wachtwoorden Bekijken In Mozilla Firefox
Video: View Saved Passwords in Mozilla Firefox Browser 2024, Mei
Anonim

De Mozilla Firefox-browser is een van de krachtigste browsers die vandaag beschikbaar zijn. Talloze plug-ins en add-ons die de mogelijkheden vergroten, stellen u in staat om het werk aan te passen, zodat zowel een eenvoudige internetgebruiker als een programmeur of SEO er met hetzelfde gemak aan kunnen werken.

Mozilla Firefox-browser slaat wachtwoorden op
Mozilla Firefox-browser slaat wachtwoorden op

Persoonlijke gegevens en wachtwoorden opslaan in Mozilla Firefox

Mozilla Firefox webbrowser draait op besturingssystemen zoals Linux, Mac, Windows. Het kan worden geïnstalleerd op een smartphone of Android. Hij is overal zo stabiel en efficiënt mogelijk. Een onderscheidend kenmerk van de browser is de open source code, hoge snelheid en het behoud van de privacy van gebruikersgegevens.

Door persoonlijke gegevens op internet te verbergen, heeft de browser geen geheimen voor u. Tijdens de werking slaat Mozilla Firefox op betrouwbare wijze gebruikerswachtwoorden op, zodat ze deze niet constant hoeven in te voeren of te onthouden. Mozilla zal dit voor u doen. In tegenstelling tot de meeste browsers, kunt u in deze browser elk van de opgeslagen wachtwoorden zien. Ga hiervoor naar de gewenste pagina en klik met de rechtermuisknop. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Pagina-informatie".

In het geopende venster zijn er verschillende tabbladen: "Hoofd", "Multimedia", "Permissies" en "Bescherming". Je moet naar de laatste gaan. Het tabblad "Bescherming" geeft informatie over de authenticiteit van de website en de eigenaar, stelt u in staat om het certificaat en de technische details van de verbinding te bekijken. De persoonlijke informatie van de gebruiker omvat de geschiedenis van het bezoek aan de site, het opslaan van informatie (cookies) van de site op de computer en, ten slotte, opgeslagen wachtwoorden. Om ze te bekijken, moet u op de knop "Bewaarde wachtwoorden bekijken" klikken. Er wordt een venster geopend waarin u een lijst met wachtwoorden kunt zien die voor de site zijn opgeslagen.

Om de volledige lijst met wachtwoorden die in de browser zijn opgeslagen te bekijken, moet u de items in het hoofdmenu gebruiken. U moet op het item "Extra" klikken en het tabblad "Instellingen" selecteren. Ga naar het item "Bescherming" en vervolgens naar "Opgeslagen wachtwoorden …". Firefox-browser slaat alle wachtwoorden op in het signons.txt-bestand dat zich langs het pad bevindt: "C: / Documents and Settings / Gebruikersnaam besturingssysteem / Local Settings / Application Data / Mozilla / Firefox / Profiles / browsermap met een willekeurig gegenereerde naam / bookmarks. html ".

Opgeslagen bladwijzers en wachtwoorden importeren uit Mozilla Firefox

Bij het bijwerken, opnieuw installeren van het besturingssysteem of het overbrengen van gegevens naar een andere browser, hebt u mogelijk een opgeslagen wachtwoord en bladwijzerbestand nodig. Ga in het tabblad "Bladwijzers" van het hoofdmenu naar het item "Alle bladwijzers weergeven". Dit item kan worden opgeroepen door op Ctrl + Shift + B te drukken. Het venster "Bibliotheek" wordt geopend, waarin een lijst met alle opgeslagen bladwijzers verschijnt. Hier kunt u ze bewerken, overbodige verwijderen of ordenen.

Op het tabblad "Importeren en back-ups" kunt u een eerder opgeslagen back-up maken of herstellen, bladwijzers en wachtwoorden exporteren of importeren die zijn opgeslagen in Mozilla Firefox. Het is ook mogelijk om bladwijzers uit een andere browser te importeren.

Aanbevolen: