Hoe Wachtwoorden Te Bekijken In Opera

Inhoudsopgave:

Hoe Wachtwoorden Te Bekijken In Opera
Hoe Wachtwoorden Te Bekijken In Opera

Video: Hoe Wachtwoorden Te Bekijken In Opera

Video: Hoe Wachtwoorden Te Bekijken In Opera
Video: Webinar "Thuiswerken in Teams: hype of blijvertje?" 2024, Mei
Anonim

De functie "autocomplete" is zo eenvoudig en belangrijk dat deze in alle populaire browsers aanwezig is. Het gebruik van automatische wachtwoordinvoer is echter een onnodige manier om persoonlijke gegevens aan gevaar bloot te stellen, omdat er een aantal manieren zijn om informatie van een computer te "trekken".

Hoe wachtwoorden te bekijken in Opera
Hoe wachtwoorden te bekijken in Opera

instructies:

Stap 1

Voer de map in waar Opera is geïnstalleerd. Zoek binnenin de profielmap, daarin - het bestand wand.dat. Dit document bevat alle opgeslagen wachtwoorden, maar geschreven in een speciale codering.

Stap 2

Download het Unwand-programma. Het vereist geen installatie, dus het kan op elk draagbaar apparaat worden gedragen. Voer het bestand Unwand.exe uit: er verschijnt een bestandsselectiemenu. Zoek wand.dat en klik op "openen": in het venster dat verschijnt, worden alle wachtwoorden weergegeven die in de browser zijn opgeslagen.

Stap 3

Start Opera en voer https://operawiki.info/PowerButtons in de adresbalk in. Zoek een klein venster met de titel Inhoudsopgave en klik op Retrieve Wand Password. De pagina gaat naar het item met dezelfde naam.

Stap 4

Besteed aandacht aan de knop Wand + vastleggen + rapporteren. Klik erop met de linkermuisknop: er verschijnt een venster met de vraag: "Wilt u echt een knop toevoegen?", U moet bevestigend antwoorden.

Stap 5

Als u een knop toevoegt, wordt het menu Uiterlijk - Mijn knoppen geopend. Nu kunt u Wand + Capture + rapport naar de werkbalk slepen waar u maar wilt. Het knoppictogram is absoluut identiek aan de "autocomplete"-knop, dus u moet ze niet naast elkaar plaatsen.

Stap 6

Ga naar de pagina waarvan je het wachtwoord wilt weten. Als er maar één login is in auto-invoer, druk dan gewoon op de nieuw geïnstalleerde toets. U wordt aangemeld bij het profiel en op het scherm wordt het bericht weergegeven: "Ingevoerd wachtwoord: #". Houd er rekening mee dat alleen het wachtwoord op het scherm wordt weergegeven, maar geen andere details (accountnaam of mailbox).

Stap 7

Als de autoloog meerdere sleutels heeft, wordt het proces iets gecompliceerder. Klik op de knop Toverstaf +: het venster dat in de vorige paragraaf is beschreven, verschijnt, maar is leeg. Vink het vakje aan naast "stop met het uitvoeren van scripts op deze pagina" en "Ok". Nu ziet u een veld voor automatisch inloggen. Selecteer het profiel waar je naartoe wilt. De browser zal opnieuw proberen het wachtwoord in te voeren, maar u hebt de uitvoering van alle processen gestopt - de pagina zal "vastlopen" voordat deze wordt bijgewerkt. Klik nogmaals op Wand +: deze keer wordt het wachtwoord gemarkeerd.

Aanbevolen: