Opgeslagen Wachtwoorden Verwijderen

Inhoudsopgave:

Opgeslagen Wachtwoorden Verwijderen
Opgeslagen Wachtwoorden Verwijderen

Video: Opgeslagen Wachtwoorden Verwijderen

Video: Opgeslagen wachtwoorden bekijken en verwijderen in Google Chrome 2022, November
Anonim

Met toestemming van de gebruiker, en soms standaard, slaan internetbrowsers de ingevoerde logins en wachtwoorden op. Maar wat als andere mensen op uw computer werken en de informatie op de internetsites die u bezoekt vertrouwelijk is en u niet wilt dat andere gebruikers de sites onder uw gebruikersnaam betreden?

Opgeslagen wachtwoorden verwijderen
Opgeslagen wachtwoorden verwijderen

instructies:

Stap 1

Het probleem is dat door het verwijderen van de login of het wachtwoord door op de "DEL"-toets te drukken in de regel voor het invoeren van de login / het wachtwoord, de tekst alleen voor de huidige sessie wordt verwijderd. Het is de moeite waard om de inlogpagina van de site opnieuw te laden, aangezien de login en het wachtwoord automatisch worden ingevuld, hoeft u alleen maar op "Inloggen" te klikken en de gebruiker zal uw account invoeren, hoewel hij het wachtwoord niet kent, maar uw browser onthoudt het wachtwoord. Hoe verwijder je wachtwoorden uit je browser?

Verschillende browsers doen dit anders. Selecteer in Microsoft Internet Explorer het menu Extra, Internetopties. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Inhoud". Zoek het gedeelte "Automatisch aanvullen" en klik op "Opties". Schakel in het venster dat verschijnt in de categorie "Gebruik vulling voor …" de selectievakjes naast "Formulieren" en "Gebruikersnamen en wachtwoorden in formulieren" uit en klik op "OK". Hiermee wordt automatisch opslaan voor wachtwoorden en aanmeldingen uitgeschakeld.

En om reeds opgeslagen gegevens te verwijderen, selecteert u het tabblad "Algemeen" en zoekt u de browsegeschiedenis op en klikt u vervolgens op de knop "Verwijderen". Klik in het nieuwe venster onder "Webformuliergegevens" en "Wachtwoorden" op "Formulieren verwijderen" en "Verwijderen".

Stap 2

Als u de Opera-browser gebruikt, gaat u naar het menu "Extra" en selecteert u "Opties". Open het tabblad "Wand" en schakel het selectievakje naast de tekst "Wand onthoudt wachtwoorden" uit en klik vervolgens op "OK".

Klik op de knop "Verwijderen" om het eerdere voor sites te verwijderen.

Stap 3

In de Firefox-browser is alles een beetje anders: selecteer in de tools het subitem "Instellingen" en selecteer in het venster dat verschijnt het gedeelte "Privacy". Selecteer in het blok met browsegeschiedenis de optie "geschiedenis niet onthouden".

Stap 4

Gebruikers van de Google Chrome- en Chromium-browser moeten op de moersleutel klikken en "Opties" selecteren in het contextmenu. Selecteer in het linkerblok "Instellingen" "Persoonlijke materialen". Selecteer aan de rechterkant van het scherm tegenover "Wachtwoorden" de optie "Wachtwoorden niet opslaan" en verwijder het vinkje bij het automatisch invullen van formulieren.

Om reeds opgeslagen wachtwoorden te verwijderen, klikt u op de knop "Bewaar opgeslagen wachtwoorden …" op dezelfde plaats en selecteert u de sites waarvan u de wachtwoorden wilt wissen. Wachtwoorden kunnen worden verwijderd door op de kruisvormige knop te drukken.

Populair per onderwerp