Hoe Het Programma Voor Bestandsherstel Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Voor Bestandsherstel Uit Te Voeren
Hoe Het Programma Voor Bestandsherstel Uit Te Voeren

Video: Hoe Het Programma Voor Bestandsherstel Uit Te Voeren

Video: Hoe Het Programma Voor Bestandsherstel Uit Te Voeren
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Als u belangrijke bestanden van uw harde schijf verwijdert, moet u onmiddellijk beginnen met het herstellen ervan. Helaas hebben Windows-besturingssystemen geen ingebouwde hulpprogramma's voor het vinden en opnieuw opslaan van verwijderde objecten.

Hoe het programma voor bestandsherstel uit te voeren
Hoe het programma voor bestandsherstel uit te voeren

Noodzakelijk

Easy Recovery Pro

instructies:

Stap 1

Bij het verwijderen van bestanden van een lokale schijf waarop een actief besturingssysteem is geïnstalleerd, is het raadzaam om de computer onmiddellijk uit te schakelen. Voer alle verdere procedures uit vanaf een andere pc. U kunt ook een tweede harde schijf gebruiken met een vooraf geïnstalleerd besturingssysteem.

Stap 2

Zet uw computer aan en breng een internetverbinding tot stand. Download software die is ontworpen om verwijderde objecten te vinden en te herstellen. Als je onlangs bestanden hebt verwijderd, probeer ze dan te herstellen met gratis hulpprogramma's.

Stap 3

In een situatie waarin de verwijdering relatief lang geleden is uitgevoerd, is het beter om een krachtig scannerprogramma te installeren, bijvoorbeeld Easy Recovery. Download de installatiebestanden voor deze applicatie van de ontwikkelaarssite.

Stap 4

Installeer eenvoudig herstel. Om dit te doen, voert u het gedownloade bestand uit en klikt u meerdere keren op Volgende. Open het hoofdvenster van de toepassing. Klik op het pictogram Gegevensherstel. Geef nu de methode op die werd gebruikt om bestanden van de harde schijf te verwijderen. Het programma werkt met een van de volgende opties: standaard verwijderen, formatteren van partities en wijzigen van het volumebestandssysteem.

Stap 5

Ga naar het gewenste item en selecteer de lokale schijf die door het programma wordt gescand. Klik op Volledige scan om de diepgaande analysemethode te activeren. Als u van plan bent de hoeveelheid tijd die nodig is om uw schijf te scannen te verminderen, geeft u de specifieke typen bestanden op die u wilt herstellen.

Stap 6

Vul hiervoor het veld Bestandsfilter in. Het programma biedt sjablonen die zijn ontworpen om te zoeken naar bestanden van bepaalde categorieën. Wanneer de schijfscan is voltooid, schakelt u de selectievakjes in voor de bestanden die u wilt opslaan. Klik op de knop Opslaan.

Stap 7

Geef de partitie van de harde schijf op waarop gegevensherstel wordt uitgevoerd. Gebruik hiervoor een flashkaart als uw harde schijf niet is gepartitioneerd.

Aanbevolen: