Hoe Maak Je Een Afbeelding In Alcohol

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afbeelding In Alcohol
Hoe Maak Je Een Afbeelding In Alcohol

Video: Hoe Maak Je Een Afbeelding In Alcohol

Video: Hoe Maak Je Een Afbeelding In Alcohol
Video: Hoe gebruik je alcohol inkt op fotopapier? 2024, April
Anonim

Het Alcohol 120%-programma is een van de eenvoudigste en meest begrijpelijke als het gaat om het kopiëren en branden van schijven. U kunt het ook gebruiken om een schijfkopie op te slaan en, indien nodig, op een virtueel "medium" te mounten.

Hoe maak je een afbeelding in alcohol
Hoe maak je een afbeelding in alcohol

Noodzakelijk

  • - Alcohol 120% programma;
  • - schijf om te kopiëren.

instructies:

Stap 1

Installeer het programma Alcohol 120% op uw computer. U kunt de draagbare versie gebruiken. Plaats de te kopiëren schijf in het dvd-station.

Stap 2

Zoek in het linkerdeel van het werkvenster van het programma de sectie "Afbeeldingen maken". Klik op deze knop en ga naar de volgende pagina.

Stap 3

Stel in het nieuwe venster de instellingen in: schijfleessnelheid. Vink indien nodig de vakjes naast de inscripties aan: leesfouten overslaan, foutieve blokken snel overslaan, verbeterde sectorscanning, subkanaalgegevens van de huidige schijf lezen, gepositioneerde gegevens meten. U kunt deze items leeg laten.

Stap 4

Indien nodig kunt u wijzigingen aanbrengen in het gedeelte "Gegevenstype". Maar het is het beste om automatische instellingen te gebruiken: standaard heeft het programma een "aangepast" gegevenstype. Nadat u de nodige wijzigingen heeft aangebracht, klikt u op de knop "Volgende".

Stap 5

In het volgende venster moet u de locatie van de gekopieerde schijfkopie opgeven, hiervoor kunt u een aparte map maken. Schrijf voor het gemak van zoeken in de juiste regel de bestandsnaam (u kunt Russische letters gebruiken, u kunt Latijnse letters gebruiken) of laat de optie geselecteerd door het programma.

Stap 6

In hetzelfde venster kunt u ook de functie Schijfopruiming gebruiken om onnodige bestanden te verwijderen.

Stap 7

Druk daarna op de knop "Start" en wacht tot het kopieerproces is voltooid. Nadat de schijfkopie naar uw computer is geschreven, wordt het station geopend en kunt u de schijf uitwerpen. Om het programma te sluiten, klikt u op de knop "Voltooien".

Stap 8

U kunt de gemaakte afbeelding direct na het kopiëren op een schijf branden. Gebruik hiervoor de functie "Dvd/cd van afbeelding branden". Selecteer dit item, markeer het bestand dat u op de schijf wilt branden, plaats een lege schijf in het station en klik op de knop "Volgende" in het nieuwe venster.

Stap 9

U kunt direct na het opnemen het beeldbestand uit het computergeheugen verwijderen, hiervoor dient u een vinkje te zetten in het venster tegenover het bijbehorende opschrift.

Stap 10

U kunt de opgeslagen schijfkopie ook op uw computer bekijken en ermee werken. Maar hiervoor moet u met de rechtermuisknop op het geselecteerde bestand klikken en het op de virtuele schijf koppelen.

Aanbevolen: