Hoe Maak Je Een Afbeelding Met Alcohol

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afbeelding Met Alcohol
Hoe Maak Je Een Afbeelding Met Alcohol

Video: Hoe Maak Je Een Afbeelding Met Alcohol

Video: Hoe Maak Je Een Afbeelding Met Alcohol
Video: Hoe gebruik je alcohol inkt op fotopapier? 2024, Mei
Anonim

Beeldbewerkingssoftware wordt gebruikt om de inhoud van de cd volledig te dupliceren. Een van de leiders in dit segment van softwareproducten is ongetwijfeld Alcohol 120%.

Hoe maak je een afbeelding met Alcohol
Hoe maak je een afbeelding met Alcohol

instructies:

Stap 1

Plaats de schijf waarvan u een image wilt maken in het schijfstation van uw computer. Voer het programma Alcohol 120% uit. Klik in de werkbalk op het pictogram met de afbeelding van een schijf in de map, of selecteer het item "Nieuw" in het menu "Bestand". Daarna wordt een venster geopend waarin u de parameters van de gemaakte afbeelding moet opgeven.

Stap 2

Geef in het item "CD / DVD-station" het station op dat de schijf bevat waarvan u de afbeelding wilt vastleggen. Klik hiervoor op het vervolgkeuzemenu en selecteer het gewenste apparaat. Als de computer één schijf heeft, wordt deze standaard geselecteerd.

Stap 3

Geef bij "Leessnelheid" de gewenste snelheid op. Standaard is de maximale snelheid ingesteld, maar u kunt de snelheid opgeven die u nodig acht.

Stap 4

Vink het vakje "Leesfouten overslaan" aan. De schijf waarvan u een image wilt maken, kan bekrast zijn of andere kleine beschadigingen hebben. Door het overslaan van leesfouten in te schakelen, kunt u doorgaan met beeldvorming in het geval van een fout.

Stap 5

De volgende optie "Snel slechte blokken overslaan" wordt ondersteund door enkele speciale cd-formaten om het maken van afbeeldingen te versnellen. Vink het vakje naast dit item aan als u deze optie wilt inschakelen.

Stap 6

Als u "Advanced Sector Scanning (A. S. S.)" inschakelt, kunt u hele foutblokken overslaan. Dit verhoogt de snelheid van het lezen van informatie van de schijf. Als u wilt, kunt u het vakje naast dit item aanvinken.

Stap 7

Door het vakje naast het item "Subkanaalgegevens van de huidige schijf lezen" aan te vinken, kunnen gegevens van het schijfsubkanaal worden gelezen. Vereist voor sommige speciale schijfformaten. Niet gebruikt bij het werken met gewone schijven.

Stap 8

Vervolgens moet u het gegevenstype selecteren. Klik op het vervolgkeuzemenu naast het corresponderende item en specificeer het type schijf dat wordt geimaged. Klik vervolgens op Volgende.

Stap 9

Geef in het volgende venster de locatie van de toekomstige afbeelding, de naam en het formaat op. De standaard is mds, maar er kunnen ook andere worden gebruikt, zoals ccd, cue of iso. Druk vervolgens op de knop "Start". Wanneer het beeldvormingsproces is voltooid, klikt u op de knop Voltooien.

Aanbevolen: