Hoe Een Afbeelding Te Branden Via Alcohol

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding Te Branden Via Alcohol
Hoe Een Afbeelding Te Branden Via Alcohol

Video: Hoe Een Afbeelding Te Branden Via Alcohol

Video: Hoe Een Afbeelding Te Branden Via Alcohol
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Zoals de praktijk laat zien, hebben gebruikers van een personal computer vaak verschillende problemen in verband met het kopiëren van schijven. Een groot aantal media is beveiligd tegen kopiëren. Er zijn ook situaties waarin gegevens van een schijf exact naar een andere schijf moeten worden overgebracht.

Hoe een afbeelding te branden via Alcohol
Hoe een afbeelding te branden via Alcohol

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Alcohol 120-programma;
  • - schijven.

instructies:

Stap 1

Hiervoor kunt u gespecialiseerde software gebruiken. Download op de officiële website alcohol-soft.com het programma Alcohol 120. Hiermee kunt u schijfimages maken die later op een ander medium kunnen worden gebrand. In dit geval komt alle informatie, inclusief de omslag, exact overeen met het origineel.

Stap 2

Installeer het programma op uw computer. Het moet worden geïnstalleerd in de systeemdirectory van de lokale schijf op de computer, omdat alle kopieën en logboeken daar worden opgeslagen. Wacht tot de installatie is voltooid en start uw computer opnieuw op. Start vervolgens Alcohol. Er verschijnt een werkvenster voor u, waarin alle kopieën die met dit programma zijn gemaakt later worden weergegeven.

Stap 3

Plaats de schijf waarvan u een exacte kopie wilt maken. Klik verder in het programma op het item "Afbeeldingen maken". Zodra het programma de schijf detecteert die in het station is geplaatst, klikt u op de knop "Volgende". Alle instellingen zijn standaard ingesteld en als u er niets van begrijpt, hoeft u niets te wijzigen. Klik nogmaals op de knop "Volgende". Het kopiëren van de schijf begint.

Stap 4

Wacht even totdat alle bewerkingen in het programma zijn voltooid. Dit kan een paar minuten tot een uur duren. Het hangt allemaal af van het type schijf, computer-RAM, snelheid. Nadat de afbeelding is gemaakt, wordt de schijf automatisch geopend. Verwijder de schijf en plaats een lege. Probeer gewoon schijven te gebruiken die geschikt zijn voor de opslagcapaciteit.

Stap 5

Selecteer vervolgens met één muisklik de afbeelding die u op schijf wilt branden. Klik op het tabblad Afbeeldingen op schijf branden. Klik op dezelfde manier op de knop "Volgende". Zodra de opname is voltooid, wordt de schijf automatisch uit de computer verwijderd. Het is ook vermeldenswaard dat alle schijven die met dit programma zijn opgenomen, na het opnemen moeten worden gecontroleerd op bruikbaarheid.

Aanbevolen: