Hoe Het Probleem Met Het Zwarte Scherm Op Te Lossen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Probleem Met Het Zwarte Scherm Op Te Lossen?
Hoe Het Probleem Met Het Zwarte Scherm Op Te Lossen?

Video: Hoe Het Probleem Met Het Zwarte Scherm Op Te Lossen?

Video: Hoe Het Probleem Met Het Zwarte Scherm Op Te Lossen?
Video: HOE EEN ZWART SCHERM IN WINDOWS 10 TE REPAREREN 2024, Mei
Anonim

Ondanks de actieve ontwikkeling van allerlei soorten besturingssystemen, zijn ze nauwelijks universeel te noemen. Zelfs het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, Windows Seven, heeft een belangrijke fout. Het feit is dat in zeldzame gevallen, bij het installeren van het Windows Seven-besturingssysteem op relatief oude computers, een probleem optreedt, een "zwart scherm" genaamd. Gelukkig is het vrij eenvoudig op te lossen.

Hoe het probleem met het zwarte scherm op te lossen?
Hoe het probleem met het zwarte scherm op te lossen?

Noodzakelijk

Windows-installatieschijf

instructies:

Stap 1

Start het proces van het installeren van het besturingssysteem.

Stap 2

Druk op de F8-toets terwijl u de computer aanzet. Er verschijnt een venster met een lijst met apparaten op het beeldscherm van de monitor. Selecteer het dvd-station met de installatieschijf van Windows Seven en druk op Enter.

Stap 3

Selecteer in het eerste venster van het installatieprogramma een menutaal. Let op de volgende nuance: de opgegeven taal is alleen van toepassing op het installatiemenu en niet op het besturingssysteem zelf.

Stap 4

Geef in het volgende venster de versie van Windows Seven op die u wilt installeren. Het is niet aan te raden om een 64-bits besturingssysteem te kiezen als je niet zeker weet of je computer of laptop deze modus ondersteunt.

Stap 5

Configureer de instellingen voor harde schijven en hun partities. Als u een extra partitie moet maken om er een besturingssysteem op te installeren, voert u deze bewerking uit door op de knop "Schijfinstellingen" te klikken en de vereiste parameters te selecteren. Selecteer een lokaal station voor installatie van het besturingssysteem en klik op Volgende.

Stap 6

Wacht tot de eerste computer opnieuw is opgestart. Hoogstwaarschijnlijk zal de "zwart scherm" -fout zich in dit stadium manifesteren. Als er na het opnieuw opstarten niets op het beeldscherm wordt weergegeven, start u de computer opnieuw op door op de Reset-knop te drukken.

Stap 7

Wanneer een menu verschijnt met opstartopties voor het besturingssysteem, drukt u op de F8-toets. Dit is nodig om extra items in dit menu weer te geven. Selecteer de optie "Uitvoeren met lage resolutie 640x480". Druk op de Enter-toets.

Stap 8

De installatie van het besturingssysteem gaat gewoon door. Uiteraard zal de schermresolutie 640x480 zijn. Nadat de installatie van het besturingssysteem is voltooid, wijzigt u deze resolutie door eerst de juiste stuurprogramma's te installeren.

Aanbevolen: