Een Probleem Op Uw Computer Oplossen

Inhoudsopgave:

Een Probleem Op Uw Computer Oplossen
Een Probleem Op Uw Computer Oplossen

Video: Een Probleem Op Uw Computer Oplossen

Video: Een Probleem Op Uw Computer Oplossen
Video: Windows 10 blijft de lusherstelfunctie opnieuw opstarten 2024, Mei
Anonim

Als er problemen optreden in de software, zijn vaak alle taken voltooid en wordt de computer opnieuw opgestart. De oorzaak van de storing is dan moeilijk te achterhalen. Dit is de reden waarom veel computers automatisch opnieuw opstarten uitschakelen. Maar in plaats daarvan verschijnt een blauw scherm met tekst. Op dit moment hebben gebruikers veel vragen over computerproblemen. Om de storing te elimineren, moet u een specifiek algoritme volgen.

Een probleem op uw computer oplossen
Een probleem op uw computer oplossen

Noodzakelijk

Personal computer, internet

instructies:

Stap 1

Probeer de fouttekst te lezen, ook al is deze in het Engels, en begrijp wat er is gebeurd. U zult de reden voor de fout vinden. Het scherm kan oplossingen voor het probleem voorstellen. Mogelijk moet u zelfs de stuurprogramma's opnieuw installeren. Als er een blauw scherm op uw computer verschijnt, is het logisch om naar de systeeminstellingen te gaan.

Stap 2

Ga naar BIOS-instellingen. U kunt dit doen door op "F8" te drukken tijdens het opstarten van uw computer. Zodra de computer opstart, drukt u op de toets. U wordt naar de BIOS-instellingen geleid. Alles in het BIOS moet zijn ingesteld op "defaults", dat wil zeggen dat de instellingen standaard moeten zijn. Verwijder alle programma's bij het opstarten, omdat dit het systeem zwaar belast. Als de computer opnieuw opstart, moet u proberen het opnieuw opstarten uit te schakelen. Om dit te doen, moet u uw computer opnieuw inschakelen.

Stap 3

Start Windows op. Klik op de knop "Start". Selecteer het menu-item "Instellingen" en selecteer vervolgens het item "Configuratiescherm". Zoek het tabblad "Systeem". Selecteer "geavanceerd". Zoek het gedeelte 'Downloaden en herstellen'. Schakel het selectievakje Automatisch opnieuw opstarten uit. Als gevolg hiervan start de computer niet opnieuw op, maar verschijnt er een blauw scherm of BSOD. Er wordt een tekst op geschreven die de essentie van de uitsplitsing schetst. Als het woord "fout" op het scherm verschijnt, lees dan de beschrijving op internet.

Stap 4

Blauwe schermfouten kunnen heel verschillend zijn. Deze fout verschijnt mogelijk niet altijd, maar als u het systeem niet configureert om deze fout te verhelpen, zal de computer af en toe werken, zelfs als het besturingssysteem opnieuw is geïnstalleerd. Alle foutcodes van het Windows besturingssysteem staan beschreven op de website

Aanbevolen: