Hoe Systeemherstel Is Ingeschakeld

Inhoudsopgave:

Hoe Systeemherstel Is Ingeschakeld
Hoe Systeemherstel Is Ingeschakeld

Video: Hoe Systeemherstel Is Ingeschakeld

Video: Hoe Systeemherstel Is Ingeschakeld
Video: Systeemherstel - how to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Systeemherstel is een tool die door Windows-ontwikkelaars wordt geleverd in het geval van een storing in het besturingssysteem. Een dergelijke storing kan optreden als gevolg van een onjuiste werking van sommige programma's of door toedoen van de gebruiker. Met Systeemherstel kunt u het systeem terugbrengen naar het punt van volledige functionaliteit.

screenshot van systeemherstel
screenshot van systeemherstel

instructies:

Stap 1

Om Systeemherstel in te schakelen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer, selecteert u Eigenschappen en gaat u naar het tabblad Systeemherstel. Hier kunt u het vinkje verwijderen of een vinkje plaatsen voor het item "Herstelsysteem uitschakelen op alle schijven". Een uitgeschakeld selectievakje betekent dat het herstelsysteem is ingeschakeld.

Stap 2

Als u om de een of andere reden het pictogram Deze computer niet kunt vinden, gaat u naar het menu Start en vervolgens naar het Configuratiescherm. Als de lijst met services van het Configuratiescherm wordt weergegeven in de klassieke weergave, selecteert u het gedeelte "Systeem". Als de services per categorie worden weergegeven, selecteert u het gedeelte Prestaties en onderhoud en klikt u op het pictogram Systeem. Ga dan naar het tabblad Systeemherstel.

Aanbevolen: