Wat Te Doen Als Het Spel Niet Wordt Ingeschakeld?

Wat Te Doen Als Het Spel Niet Wordt Ingeschakeld?
Wat Te Doen Als Het Spel Niet Wordt Ingeschakeld?

Video: Wat Te Doen Als Het Spel Niet Wordt Ingeschakeld?

Video: Wat Te Doen Als Het Spel Niet Wordt Ingeschakeld?
Video: Fix Steam Game Not Launching | Not Opening Game 2024, April
Anonim

Computerspellen kunnen om verschillende redenen niet op uw computer worden uitgevoerd. Meestal is dit te wijten aan de onvergelijkbaarheid van de systeemvereisten van het spel en de mogelijkheden van de computer, soms - met de actie van virussen. In feite is het niet moeilijk om de oorzaak te achterhalen.

Wat te doen als het spel niet wordt ingeschakeld?
Wat te doen als het spel niet wordt ingeschakeld?

Als een nieuw geïnstalleerd spel niet start op je computer, is dit zeker geen reden om het opnieuw te installeren. De redenen kunnen verschillen. Zorg ervoor dat uw computergebruikersaccount geen beperkingen heeft voor de toepassingen die kunnen worden gestart.

Zorg er ook voor dat u stuurprogramma's hebt geïnstalleerd op uw computerconfiguratie-apparaten. Het is het beste om bijgewerkte versies ervan te gebruiken. Zorg ervoor dat u het stuurprogramma van de videokaart controleert in de bureaubladeigenschappen of in de lijst met programma's in het configuratiescherm van de computer. Een belangrijke voorwaarde is ook de aanwezigheid van een moederbordstuurprogramma en videoadapter.

Als alles in orde is met de stuurprogramma's, probeer dan dit spel als beheerder uit te voeren (relevant voor Windows Vista en Windows Seven). Zorg ervoor dat. Dat de lancering van het spel niet wordt geblokkeerd door antivirussen en andere programma's die de veiligheid van uw computer waarborgen. Als je zeker weet dat je tijdens het spel geen gebruik zult maken van internet of verwisselbare schijven, schakel dan het antivirussysteem uit.

Ook kan het zijn dat het spel niet start vanwege onvoldoende systeembronnen van uw computer. Om dergelijke situaties te voorkomen, raadpleegt u altijd de minimale systeemvereisten wanneer u een pc-game koopt op de achterkant van de schijf. U kunt uw configuratie bekijken in de eigenschappen van de computer, daar wordt de processorfrequentie, de hoeveelheid RAM, de versie van het besturingssysteem, enzovoort aangegeven.

Om het model van de videoadapter te bepalen, opent u Apparaatbeheer in een van de tabbladen van dit menu en bekijkt u de naam door het bijbehorende vervolgkeuzemenu te openen. Controleer de parameters van uw videoadapter op internet. Onthoud de mogelijkheden van uw computer voor de toekomst, zodat u de volgende keer een game koopt met de juiste vereisten.

Aanbevolen: