Een Lege Prullenbak Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Lege Prullenbak Herstellen
Een Lege Prullenbak Herstellen

Video: Een Lege Prullenbak Herstellen

Video: Een Lege Prullenbak Herstellen
Video: HANDIG ZELF DOEN | Prullenbak om afval te scheiden 2024, Mei
Anonim

Prullenbak is voor het opslaan van verwijderde bestanden - als u van gedachten verandert, kunt u ze gemakkelijk herstellen. Zo niet, dan worden ze automatisch verwijderd als het winkelmandje vol is. Soms is er niet genoeg ruimte op de harde schijfpartitie en is het eerste wat de gebruiker doet de prullenbak legen. Dit is de juiste beslissing, omdat er niets nuttigs kan zijn … Maar wat als je plotseling een bestand nodig hebt dat net uit de prullenbak is verwijderd?

Een lege prullenbak herstellen
Een lege prullenbak herstellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - browser;
  • - FileRescue voor NTFS-programma.

instructies:

Stap 1

FileRescue voor NTFS zal u helpen. Open een browser en voer in de zoekbalk de naam van het programma FileRescue voor NTFS in. Volg een van de links en download het programma naar het computergeheugen. Deze software is ook te vinden op freesoft.ru. Voer de installatie van het programma uit en geef de installatieparameters op. Dergelijke hulpprogramma's moeten op het lokale systeemstation van de computer worden geïnstalleerd.

Stap 2

Voer het programma uit. Om te beginnen met zoeken naar verwijderde bestanden, klikt u op de knop Analyseren in het bovenpaneel van het programma. FileRescue voor NTFS scant uw hele computer en geeft een volledige lijst met recentelijk verwijderde bestanden weer. Met de knop Rescan Drives kunt u de procedure herhalen.

Stap 3

Zoek de bestanden die je nodig hebt. Selecteer ze en klik op de knop Herstellen naast het rode kruis. U start de herstelprocedure. Nadat het programma is voltooid, controleert u de bestanden. Als ze niet starten of het besturingssysteem een fout geeft, is het herstel mislukt.

Stap 4

Voer alle benodigde instellingen uit via het menu-item Opties. Bekijk de programmahulp als je problemen hebt met je werk. Als het programma je nog steeds niet heeft geholpen, kun je op internet veel hulpprogramma's vinden voor elk type bestand. In de regel is de interface van dit hulpprogramma vrij eenvoudig, dus er zouden geen problemen mogen zijn bij het gebruik.

Stap 5

Probeer ook back-ups van uw gegevens te maken, zodat u bij verschillende systeemstoringen of virusinfecties probleemloos de harde schijf van uw computer kunt formatteren. Vergeet ook niet dat u gespecialiseerde antivirussoftware moet installeren die de hele computer in realtime scant en verdachte processen en bestanden identificeert.

Aanbevolen: