Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Geluidskaart Kunt Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Geluidskaart Kunt Identificeren
Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Geluidskaart Kunt Identificeren

Video: Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Geluidskaart Kunt Identificeren

Video: Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Geluidskaart Kunt Identificeren
Video: How to download motherboard drivers in Telugu |Download Laptop or Desktop motherboard drivers telugu 2024, April
Anonim

Helaas eindigt de installatie van het besturingssysteem niet met de configuratie van de computer die nodig is voor een stabiele werking. Meestal moet u stuurprogramma's voor sommige hardware installeren.

Hoe u het stuurprogramma van uw geluidskaart kunt identificeren
Hoe u het stuurprogramma van uw geluidskaart kunt identificeren

Noodzakelijk

internettoegang, Sam Drivers

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u moet doen, is profiteren van de driverzoeker die in het besturingssysteem is ingebouwd. Open het menu "Start" en ga naar de eigenschappen van het item "Deze computer". Open Apparaatbeheer. Bekijk de lijst met alle geïnstalleerde hardware en zoek daar de geluidskaart. Omdat er is geen geschikt stuurprogramma voor geïnstalleerd, het wordt gemarkeerd met een speciaal teken.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de naam van de geluidsadapter. Selecteer Stuurprogramma's bijwerken. Klik in het volgende venster op de optie "Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's". Als het vereiste stuurprogramma is gevonden, klik dan op de knop "Installeren", zo niet, ga verder.

Stap 3

De tweede mogelijkheid om een bestuurder te bepalen is om er zelfstandig naar te zoeken. Ontdek uw geluidskaartmodel. Het staat meestal op het bord zelf. Voer dit model in de zoekmachine in en voeg de woorden "stuurprogramma downloaden" toe. Verken de voorgestelde opties en download het vereiste stuurprogrammapakket. Zorg ervoor dat u geen twijfelachtige bestanden uploadt.

Stap 4

Soms loont handmatig zoeken niet. In dergelijke situaties is het gebruikelijk om speciale programma's te gebruiken. Ze vertegenwoordigen een enorme database van stuurprogramma's. Een voorbeeld van zo'n hulpprogramma is Sam Drivers.

Stap 5

Download dit programma en voer het uit. Het is beter om het bestand Runthis.exe te gebruiken. Ga in het venster dat verschijnt naar het item "Stuurprogramma's installeren". Het programma scant automatisch de apparaten van uw computer en analyseert de geïnstalleerde stuurprogramma's.

Stap 6

Selecteer de driverpakketten die u wilt installeren, zoals Sound Others. Klik op de knop Nu installeren. Start uw computer opnieuw op nadat de installatie van het stuurprogramma is voltooid. Wees voorzichtig bij het gebruik van dit soort programma's. Er kan zich een situatie voordoen waarin het installeren van een niet-geverifieerd stuurprogramma leidt tot hardwarestoringen.

Aanbevolen: