Hoe Updates Op Windows 7 Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Updates Op Windows 7 Uit Te Schakelen
Hoe Updates Op Windows 7 Uit Te Schakelen

Video: Hoe Updates Op Windows 7 Uit Te Schakelen

Video: Hoe Updates Op Windows 7 Uit Te Schakelen
Video: How to Completely Disable Windows Update (Windows 7) 2024, April
Anonim

Alle belangrijke updates op Windows 7 worden standaard automatisch gedownload en geïnstalleerd. Deze modus wordt aanbevolen door de ontwikkelaars van het besturingssysteem. Maar deze modus kan eenvoudig worden gewijzigd en automatische updates kunnen worden uitgeschakeld.

Hoe updates op Windows 7 uit te schakelen
Hoe updates op Windows 7 uit te schakelen

Waarom Windows 7 updaten?

Het updaten van het besturingssysteem lijkt op het eerste gezicht onbelangrijk. Vanwege onervarenheid zeggen veel Windows-gebruikers dat dergelijke updates helemaal niet nodig zijn en dat de computer hierdoor "vertraagt".

Sommige van de gedownloade updates zijn inderdaad groot, wat leidt tot onvolledig gebruik van RAM tijdens het werken met de computer. Hij begint te "bevriezen".

Toch zijn al deze updates bijna essentieel voor de werking van het besturingssysteem. Windows 7 is een product dat nog niet zo lang geleden door Microsoft is uitgebracht. Daarom wordt dit systeem tot op de dag van vandaag verbeterd en worden de kwetsbaarheden ervan doorzocht.

Door Windows 7 bij te werken, beschermt u uw gegevens en optimaliseert u de efficiëntie van uw computer. Het uitschakelen van automatische updates is slechts in één geval gerechtvaardigd - uw computer heeft niet genoeg kracht om ongeautoriseerde downloads en uw werk te combineren.

Waar is de uitschakelknop?

Ga naar het startmenu. Helemaal onderaan de lijst heeft Windows 7 een zoekbalk. Voer op deze regel het trefwoord "update" in. Wacht tot het systeem de zoekopdracht heeft voltooid.

In de lijst met zoekresultaten moet u het item "Automatische updates in- of uitschakelen" zoeken en selecteren. Er verschijnt een venster met instellingen op het scherm.

Veilige installatie

Er zijn vier opties om uit te kiezen in het gedeelte Belangrijke updates. Als u niet tevreden bent met de door de ontwikkelaar aanbevolen instelling, kunt u een compromis sluiten met het besturingssysteem.

Twee veilige opties kunnen als compromis worden beschouwd. Windows 7 controleert en downloadt updates - u stemt ermee in deze op een voor u geschikt moment te installeren. Deze optie is geschikt voor gebruikers die een krachtige internetverbinding hebben, maar niet genoeg RAM hebben voor volwaardig werk.

Als u constant gratis toegang tot het netwerk nodig hebt zonder te bevriezen, kiest u de optie waarin Windows 7 zelf updates vindt en bepaalt u wanneer u ze downloadt en installeert.

Door een van deze opties te kiezen, heeft u de mogelijkheid om de exacte tijd in te stellen waarop het systeem op updates controleert. Er zijn ook andere instellingen net onder die de installatie regelen.

Om updates op Windows 7 helemaal uit te schakelen, selecteert u hier het item "Niet controleren op updates". Vergeet ten slotte niet op de knop "OK" te klikken om de wijzigingen op te slaan.

Aanbevolen: