Meerdere Desktops Maken In Windows 7 (8)

Inhoudsopgave:

Meerdere Desktops Maken In Windows 7 (8)
Meerdere Desktops Maken In Windows 7 (8)

Video: Meerdere Desktops Maken In Windows 7 (8)

Video: Meerdere Desktops Maken In Windows 7 (8)
Video: How to Add Virtual Desktops in Windows 7 2024, Maart
Anonim

Zeker, veel pc-gebruikers hebben geprobeerd om zelfstandig meerdere desktops in Windows 7 of Windows 8 te installeren, omdat het erg handig is als meerdere mensen op één computer werken.

Meerdere desktops maken in Windows 7 (8)
Meerdere desktops maken in Windows 7 (8)

Misschien is het ten eerste de moeite waard om enkele voordelen van een dergelijke procedure te noemen. Meerdere desktops nemen niet te veel systeembronnen in beslag, en als u meerdere desktops gebruikt, zal uw computer er niet meer van worden geladen of vastlopen. Het is vermeldenswaard dat gebruikers elke desktop kunnen aanpassen zoals ze willen. Op elk van hen kunt u de achtergrondafbeelding wijzigen, uw eigen snelkoppelingen instellen, enz. Het blijkt dus dat de gebruiker elk van hen kan optimaliseren voor een aantal specifieke behoeften. De eerste wordt bijvoorbeeld uitsluitend voor werk gebruikt en er worden enkele tekstdocumenten op opgeslagen. De tweede tafel kan op zijn beurt worden gebruikt om er enkele spellen, afbeeldingen, video's, enz. op op te slaan.

Helaas kan de gebruiker niet meerdere desktops maken zonder speciale software. Hiervoor is het dexpot- of Desktops-programma handig (er zijn andere analogen). Elke gebruiker kan voor zichzelf de beste optie kiezen.

Dexpot

Dexpot heeft de volgende voordelen: Russische lokalisatie, regelmatige software-updates, ondersteuning voor moderne besturingssystemen, veel instellingen en verborgen werk via de lade. Dus om meerdere desktops te maken met deze software, moet de gebruiker deze downloaden en installeren. Daarna wordt een klein venster geopend waarin u "Instellingen" moet selecteren. Op het tabblad "Algemeen" wordt het aantal desktops ingesteld en de gebruiker moet ook degene selecteren die wordt geladen wanneer het besturingssysteem wordt gestart. Op het tabblad "Bekijken" kunt u de personalisatie van de desktops wijzigen. Nadat het uiterlijk correct is geconfigureerd, kunt u het tabblad "Schakel tussen tabellen" openen en kiezen hoe u ertussen wilt schakelen, kiezen of u dezelfde of verschillende snelkoppelingen op desktops wilt weergeven, enz. Na het opslaan is alles klaar voor gebruik.

Desktops

Desktops is een programma gemaakt door Microsoft, ook ontworpen om meerdere desktops op een computer te maken. Dit programma minimaliseert ook en werkt in de lade. Het heeft een vrij eenvoudige en intuïtieve interface, waarbij de gebruiker alleen maar hoeft aan te geven hoe hij tussen desktops moet schakelen. Direct daarna kan hij twee tot vier desktops gebruiken. Schakelen wordt uitgevoerd met behulp van de geselecteerde sneltoetsen of met behulp van het bureaubladpictogram.

Aanbevolen: