Een Scène Uit Een Film Knippen

Inhoudsopgave:

Een Scène Uit Een Film Knippen
Een Scène Uit Een Film Knippen

Video: Een Scène Uit Een Film Knippen

Video: Een Scène Uit Een Film Knippen
Video: NOFF 2008: Stuur je korte film in! 2024, Mei
Anonim

Er zijn van die films, waarvan na het bekijken iets lijkt te klikken, en van tijd tot tijd wil je je favoriete scènes van de foto opnieuw bekijken. De film volledig op de harde schijf opslaan heeft geen zin. Maar je kunt je favoriete afleveringen uit de film knippen.

Een scène uit een film knippen
Een scène uit een film knippen

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst de software die u gaat gebruiken om het probleem op te lossen. Het Windows-besturingssysteem bevat de standaard Movie Maker-video-editor. Het kan niet als professioneel worden geclassificeerd, maar de beschikbare functies zijn meer dan genoeg om een scène die je leuk vindt uit een film te knippen. Als alternatief voor deze editor kunnen serieuze multimediatoepassingen zoals Sony Vegas, Adobe Premiere, Pinnacle Studio, enz. worden gebruikt.

Stap 2

Start de door u gekozen video-editor. Selecteer het menu "Bestand" - "Openen". Zoek in het verkennervenster dat wordt geopend het gewenste filmbestand, selecteer het en klik op de knop "Openen" of dubbelklik erop. Het bestand wordt geopend op de tijdlijn van de video-editor en bestaat uit twee tracks. De videotrack staat meestal bovenaan met de audiotrack eronder. Zoek de aflevering van de film die je leuk vindt en die je wilt knippen, en gebruik de toolkit van het programma om het te knippen. Vaak wordt het benodigde gereedschap "Schaar" genoemd of is de functie "Verdelen".

Stap 3

Nadat de geselecteerde reeks is bijgesneden, moet u deze opslaan als een afzonderlijk videobestand. Selecteer het menu "Bestand" - "Opslaan als" (ook het subitem kan "Berekenen als" worden genoemd en in sommige programma's wordt opslaan uitgevoerd via het menu "Importeren"). Selecteer het formaat waarin u de video wilt opslaan (u kunt bovendien de audio- en videocompressie-instellingen instellen, de codec selecteren, de resolutie instellen), het bestand een naam geven en op de knop "Opslaan" klikken. Na een tijdje wordt de aflevering uit de film opgeslagen.

Aanbevolen: