Hoe De Computercode Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Computercode Te Verwijderen?
Hoe De Computercode Te Verwijderen?

Video: Hoe De Computercode Te Verwijderen?

Video: Hoe De Computercode Te Verwijderen?
Video: How To Remove Password From Windows 10 | How to Disable Windows 10 Login Password 2024, Mei
Anonim

Bij het installeren van het besturingssysteem stelt u een wachtwoord in om in te loggen op uw account. Na enige tijd begint de noodzaak om constant het wachtwoord in te voeren elke keer dat u de computer aanzet, u erg boos te maken, vooral omdat u helemaal geen wachtwoord nodig heeft en nu wilt verwijderen. Dit is helemaal niet moeilijk om te doen.

Hoe de computercode te verwijderen?
Hoe de computercode te verwijderen?

Noodzakelijk

Personal computer, internet

instructies:

Stap 1

U moet naar "Gebruikersaccounts" gaan. In Windows 7 gebeurt dit als volgt. Klik op de knop "Start" op de taakbalk. Klik in het geopende venster op de knop "Configuratiescherm".

Stap 2

Klik in het configuratiescherm op de knop "Gebruikersaccounts". Vervolgens wordt een venster geopend waarin op de knop "Windows-wachtwoord wijzigen" wordt geklikt. Klik in het geopende venster op "Wijzigingen aanbrengen in het gebruikersaccount". Klik vervolgens op de knop "Uw wachtwoord verwijderen".

Stap 3

Daar moet u het huidige wachtwoord voor uw account invoeren en op de knop "Wachtwoord verwijderen" klikken. Dat is alles, het wachtwoord om onder uw naam in te loggen op het systeem is verwijderd. Als u het wachtwoord opnieuw moet instellen, moet u opnieuw naar het menu "Gebruikersaccounts" gaan en een wachtwoord toewijzen om onder uw naam in te loggen. Deze bewerking kan worden toegepast op bijna elk account dat op de computer bestaat. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat de computer bij de ingang het systeem beschermt, dus denk meerdere keren na voordat u het wachtwoord verwijdert.

Stap 4

Vergeet niet het nieuwe wachtwoord op papier of in een dossier te noteren. Noteer het in ieder geval in uw notitieboekje of bewaar het in uw e-mailbox, nadat u daar eerder een speciale map hebt gemaakt en beveiligd met een wachtwoord, waar u de rest van uw wachtwoorden kunt opslaan. Nu hoeft u slechts twee wachtwoorden te onthouden - voor het invoeren van de mailbox en het invoeren van uw speciale map met alle wachtwoorden. Onthoud ook dat het wachtwoord voor de speciale map complex moet zijn en dat er geen overlappingen mogen zijn met uw gegevens. U kunt nu elk wachtwoord in deze map krijgen door vanaf elke computer in te loggen op uw mailbox.

Aanbevolen: