Hoe De Kwaliteit Van Het Spel Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Kwaliteit Van Het Spel Te Verbeteren
Hoe De Kwaliteit Van Het Spel Te Verbeteren

Video: Hoe De Kwaliteit Van Het Spel Te Verbeteren

Video: Hoe De Kwaliteit Van Het Spel Te Verbeteren
Video: Podcast: 5 tips om je kwaliteit van slaap te verbeteren. 2024, Mei
Anonim

Een spel dat niet altijd op een computer draait, is een genot voor de speler. De standaardinstellingen zijn van invloed op de videobeeldkwaliteit, geluidsoverdracht en andere factoren die de algehele aantrekkelijkheid van het spel beïnvloeden.

Hoe de kwaliteit van het spel te verbeteren
Hoe de kwaliteit van het spel te verbeteren

Noodzakelijk

Computer, computerspel

instructies:

Stap 1

Nadat je een computerspel op je pc hebt geïnstalleerd, kun je er bepaalde parameters voor instellen die de kwaliteit van het spel en de gameplay beïnvloeden. Deze parameters kunnen direct in de interface van de draaiende applicatie worden geconfigureerd. Dus wat moet er worden gedaan om de kwaliteit van het spel te verbeteren?

Stap 2

Start eerst het spel met beheerdersrechten. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel en selecteert u vervolgens "Uitvoeren als". Er verschijnt een venster waarin u een punt moet zetten voor de gebruiker "Beheerder". Nadat je de beheerder hebt geselecteerd, klik je op de knop "OK" en wacht je tot het spel begint.

Stap 3

Nadat het hoofdmenu van het spel voor je beschikbaar is gekomen, moet je naar het instellingengedeelte gaan door op het bijbehorende item te klikken. Eenmaal hier ziet u secties zoals: "Controllerinstelling", "Geluidsinstelling", "Video-instelling". Als de geluidsinstellingen je weinig interesseren, dan verdienen de video-instellingen speciale aandacht.

Stap 4

Ga naar het gedeelte 'Video-instellingen'. In dit gedeelte moet u alle indicatoren op het maximum instellen. Je kunt ook de gewenste resolutie voor het spel instellen. Sla na alle wijzigingen de nieuwe parameters op. Het spel start automatisch opnieuw op, waarna je met betere videobegeleiding kunt spelen.

Aanbevolen: