Het Windows-opstartgeluid Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Windows-opstartgeluid Wijzigen
Het Windows-opstartgeluid Wijzigen

Video: Het Windows-opstartgeluid Wijzigen

Video: Het Windows-opstartgeluid Wijzigen
Video: Windows 10 opstartgeluid aanzetten (stap voor stap) 2024, Mei
Anonim

In besturingssystemen van de Windows-familie worden geluiden toegewezen voor de meeste gebruikersacties, die worden gecombineerd tot schema's. Dergelijke geluidsschema's kunnen worden bewerkt of vervangen door andere die bijvoorbeeld van internet zijn gekopieerd.

Het Windows-opstartgeluid wijzigen
Het Windows-opstartgeluid wijzigen

Noodzakelijk

Besturingssysteem Windows Seven

instructies:

Stap 1

Het geluidsschema bevat ongeveer 30 verschillende bestanden met de extensie wav. Om ze te beluisteren, volstaat het om de standaard Windows Media Player-software te gebruiken voor het bekijken en beluisteren van mediabestanden. U moet naar alle bestanden luisteren om degene te vinden die moet worden vervangen.

Stap 2

Open het venster "Deze computer", zoek het pictogram van de systeemschijf (standaard "C:"). Dubbelklik erop om het te openen. Hoogstwaarschijnlijk ziet u een waarschuwingsbericht over wat u vervolgens moet doen. Klik op de enige link in dit venster om verder te werken met de systeemschijf.

Stap 3

De volgende stap is om de Windows-map te vinden. Als uw computer 2 besturingssystemen heeft, kan de native map met het systeem een andere naam hebben, bijvoorbeeld WinOS, Win, enz. Open deze map en dubbelklik vervolgens op de map Media. In deze map bevinden zich bestanden in wav-indeling.

Stap 4

Open Windows Media Player om naar deze bestanden te luisteren. Klik op het bovenste menu "Bestand" en selecteer "Openen". Ga in het geopende venster naar de map Media, selecteer alle bestanden (sneltoets Ctrl + A) en klik op de knop "Openen". Luister naar alle nummers om degene te vinden die je zoekt.

Stap 5

Nadat u de naam van het bestand weet, hoeft u nog maar een paar stappen te ondernemen: hernoem de bestanden en kopieer ze naar deze map. U moet het nieuwe bestand met het systeemopstartgeluid kopiëren om naar Media te kopiëren. Hernoem vervolgens het originele bestand naar een andere naam, maar vergeet niet om de originele naam te kopiëren.

Stap 6

Hernoem het nieuwe bestand door de originele naam te plakken die u eerder hebt gekopieerd. Start nu uw computer opnieuw op, log in en voer uw beheerderswachtwoord in als daarom wordt gevraagd. Wanneer het systeem opstart, hoort u het bijbehorende geluid. Als er een nieuwe track wordt afgespeeld, is de vervanging gelukt.

Aanbevolen: