Multitasking Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Multitasking Uitschakelen?
Multitasking Uitschakelen?

Video: Multitasking Uitschakelen?

Video: Multitasking Uitschakelen?
Video: 7 Power Features for Windows 10 Multitasking 2024, April
Anonim

De implementatie van multitasking-mogelijkheden op Apple-apparaten past niet bij sommige gebruikers van deze apparaten. Het uitschakelen van multitasking is alleen beschikbaar op apparaten met een Jailbreak, d.w.z. met software die met de firmware knoeit. Het uitschakelen van multitasking wordt uitgevoerd om de multitasking-procedure te vervangen door software van derden.

Multitasking uitschakelen?
Multitasking uitschakelen?

Noodzakelijk

iPhone met jailbreak

instructies:

Stap 1

Om multitasking op de iPhone uit te schakelen, moet u eerst de bestandsbeheerder voor het apparaat installeren. Enkele van de meer gebruiksvriendelijke programma's zijn iFile of iPhone Browser. Een kenmerk van deze hulpprogramma's is de mogelijkheid om bestanden te bewerken met de extensie.plist. Download en installeer de geselecteerde bestandsbeheerder met behulp van de standaard AppStore of Cydia.

Stap 2

Open het geïnstalleerde programma en ga naar de map Systeem / Bibliotheek / CoreServices / SpringBoard.app. Zoek het bestand N90AP.plist en open het met het hulpprogramma plist-viewer.

Stap 3

Ga naar het gedeelte met mogelijkheden, waar u de Multitasking-regel moet wijzigen. Verplaats de schuifregelaar naar de modus "Uitgeschakeld", druk op de toets "Gereed".

Stap 4

Start uw smartphone opnieuw op en test multitasking. Als na dubbelklikken op de centrale menutoets de standaard taakmanager niet opstart, dan zijn alle instellingen met succes gemaakt en is de multitask uitgeschakeld. U kunt elke toepassing installeren waarmee u kunt schakelen tussen de huidige processen.

Stap 5

Er is ook de zToogle-applicatie om multitask-instellingen uit te schakelen. Download het met behulp van de Cydia-winkel en installeer het.

Stap 6

Start de gedownloade applicatie en ga naar het tabblad Toggles. Selecteer het iPhone-model dat u gebruikt. Schakel in het scherm dat verschijnt de schuifregelaar van het Multitasking-item naar de "Uit"-positie.

Stap 7

Start uw apparaat opnieuw op. Multitasken is uitgeschakeld.

Aanbevolen: