Hoe De 3gp-kwaliteit Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De 3gp-kwaliteit Te Verbeteren
Hoe De 3gp-kwaliteit Te Verbeteren

Video: Hoe De 3gp-kwaliteit Te Verbeteren

Video: Hoe De 3gp-kwaliteit Te Verbeteren
Video: OBS TUTORIAL 2020 HOE WERKT OBS 2020 HOE KAN IK LIVESTREAMEN OP YOUTUBE 2020 OBS NEDERLANDS 2020 2024, Mei
Anonim

3gp-video is vaak van slechte kwaliteit, omdat de bron van een dergelijk videobestand meestal een camera van een mobiel apparaat is. Het zal niet mogelijk zijn om de beeldkwaliteit sterk te verbeteren, omdat er niet genoeg gegevens zijn van de originele videostream - camera's van mobiele apparaten kunnen niet met voldoende resolutie opnemen. Er is een speciaal programma genaamd ImTOO 3GP Video Converter waarmee je een 3gp-bestand kunt verwerken.

Hoe de 3gp-kwaliteit te verbeteren
Hoe de 3gp-kwaliteit te verbeteren

Noodzakelijk

  • - ImTOO 3GP Video Converter-programma;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Download de ImTOO 3GP Video Converter-software door te zoeken naar de downloadlink via de internetzoekmachine. Je kunt het ook vinden op de website sortodrom.ru. Installeer het programma op de harde schijf van uw computer. Dergelijke software moet in de systeemmap van de harde schijf worden geïnstalleerd. Start de toepassing door te dubbelklikken op de snelkoppeling van het programma.

Stap 2

Open het 3gp-bestand dat moet worden bewerkt in het programma. Verken de functionaliteit van het programma door de menu-items en het instellingenvenster aan de rechterkant te bekijken. In het gedeelte Video kunt u een codec selecteren voor het coderen van een videostream, een bitsnelheid, aantal frames per seconde en meer instellen. Probeer de bestanden op verschillende spelers af te spelen om de afspeelkwaliteit te vergelijken. U kunt ook proberen verschillende versies van de codecs te installeren.

Stap 3

In het gedeelte Audio kunt u een audiocodec selecteren, de bitrate voor de audiostream, de samplefrequentie en het aantal kanalen instellen. Met behulp van het item Splitsen kunt u de video indien nodig in delen splitsen. Experimenteer met de programma-instellingen. Je kunt verschillende waarden kiezen en deze in verschillende bestanden opslaan, zodat je ze later kunt vergelijken.

Stap 4

Probeer verschillende videocodecs en audio-instellingen om de gewenste beeld- en geluidskwaliteit te krijgen. Het is de moeite waard om de instellingen van kleine bestanden uit te proberen, omdat videoverwerking veel tijd en computersysteembronnen kost. Er zijn andere programma's voor het verwerken van 3gp-video. U kunt ze vinden en downloaden op internet. Let op of het programma moet worden geactiveerd en betaald. Het is ook de moeite waard om de gedownloade bestanden te controleren met een antivirusprogramma. In de regel kan de videokwaliteit niet veel worden verhoogd.

Aanbevolen: