Hoe Om Te Keren?

Inhoudsopgave:

Hoe Om Te Keren?
Hoe Om Te Keren?

Video: Hoe Om Te Keren?

Video: Hoe Om Te Keren?
Video: Как сделать когти тигра из бумаги. Оригами когти тигра. 2024, Mei
Anonim

Eerbied is een begroetingsgebaar onder vrouwen, dat voorheen werd beschouwd als de enige manier om respect te tonen voor de persoon voor wie de buiging bedoeld is. Eerbied is gelijk aan de boog van een man. In de moderne wereld is een buiging het vaakst te vinden in choreografieën, waar dansers de toeschouwer bedanken en elkaar begroeten.

Hoe om te keren?
Hoe om te keren?

Noodzakelijk

  • - gemakkelijke kleding (rok of jurk);
  • - spiegel van volledige lengte.

instructies:

Stap 1

Draag soepel vallende kleding. Om een buiging te maken, moet je een jurk of rok dragen. Ga voor een grote spiegel staan waarin je je volledige reflectie kunt zien. Om te beginnen met het leren van de buigtechniek, ontspan je al je spieren en concentreer je je.

Stap 2

Ontspan je knieën een beetje. Om dit te doen, spring je lichtjes op je knieën. Onthoud de spiersensatie die is ontstaan en probeer deze vast te houden. Breng uw rechterbeen opzij en verplaats uw lichaamsgewicht ernaar.

Stap 3

Breng je linkerbeen over het rechterbeen en plaats het in de 4e positie. Houd uw lichaamsgewicht op uw rechterbeen. Het linkerbeen moet ontspannen blijven.

Stap 4

Ga zitten, houd de randen van je rok voorzichtig vast en til ze iets op. De squat mag niet diep zijn. Je hoeft alleen maar je knieën een beetje te buigen.

Stap 5

Geef een klein knikje. Tegelijkertijd moet de blik naar de bodem worden gericht, naar de vloer.

Stap 6

Keer terug naar de startpositie. Strek je benen, laat je rok los, til je kin op.

Stap 7

Oefen eerst een buiging in stilte, terwijl u uw bewegingen aanscherpt. Zet dan de muziek aan en probeer een buiging te maken op het ritme van de melodie. Het belangrijkste in dit geval is om niet na te denken over de volgorde van bewegingen, maar om alle acties tot automatisme te brengen, zodat de buiging natuurlijk blijkt te zijn en je er niet gespannen uitziet.

Aanbevolen: