Een Bureaubladthema Installeren

Inhoudsopgave:

Een Bureaubladthema Installeren
Een Bureaubladthema Installeren

Video: Een Bureaubladthema Installeren

Video: Een Bureaubladthema Installeren
Video: Linux mint op USB vanuit windows 10 met daarna installatie naast Windows 10. 2024, Maart
Anonim

Het bureaublad van uw computer bevindt zich altijd voor uw ogen. En het is altijd leuk als ze iets te bewonderen hebben. Het standaard ontwerp gaat na verloop van tijd vervelen en je wilt iets nieuws. Alleen de achtergrond veranderen helpt niet lang, dus een nieuw bureaubladthema is een goede oplossing. Het zal niet lang duren voordat ze moe is, maar ze zal elke dag een lust voor het oog zijn.

Verscheidenheid aan bureaubladthema's
Verscheidenheid aan bureaubladthema's

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om een nieuw thema in Windows XP te installeren, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad. Selecteer in het instellingenmenu dat verschijnt "Eigenschappen".

Stap 2

Selecteer het tabblad "Thema's" (standaard geselecteerd). En stel in het veld met dezelfde naam het gewenste thema in. Daarna zal het venster laten zien hoe het thema eruit zal zien als u de wijzigingen opslaat.

Stap 3

Ga dan naar het tabblad "Ontwerp". In de menu's "Windows en knoppen", "Kleurenschema" en "Lettergrootte" kunt u aanvullende instellingen voor uw thema instellen.

Stap 4

Op het tabblad Thema's kunt u Andere internetthema's selecteren. Nadat u met de muis hebt geklikt, wordt uw browser automatisch geopend op de officiële Microsoft-pagina, waar u nieuwe thema's voor uw bureaublad kunt downloaden.

Stap 5

Om een thema in Windows 7 te installeren, klikt u op de knop "Start", gaat u naar het "Configuratiescherm", vervolgens naar het menu "Vormgeving en persoonlijke instellingen" en selecteert u tenslotte "Personalisatie". Aan de andere kant kunt u dit proces vereenvoudigen en, door met de rechtermuisknop op het bureaublad te klikken, hetzelfde item "Personalisatie" selecteren.

Stap 6

Selecteer nu de juiste uit de lijst met voorgestelde onderwerpen. Als u uw selectie wilt uitbreiden, klikt u op de link "Andere onderwerpen op internet". U wordt naar de Microsoft-website gebracht, waar u de gewenste ontwerpopties kunt downloaden.

Stap 7

Nadat u een geschikt thema hebt gedownload, dubbelklikt u erop en wanneer het installatieproces is voltooid, wordt het thema automatisch weergegeven.

Aanbevolen: