Wat Is De Beste Gratis Video-editor

Inhoudsopgave:

Wat Is De Beste Gratis Video-editor
Wat Is De Beste Gratis Video-editor

Video: Wat Is De Beste Gratis Video-editor

Video: Wat Is De Beste Gratis Video-editor
Video: 5 GRATIS VIDEOBEWERKINGSPROGRAMMA'S! 2024, Mei
Anonim

Er is geen duidelijk beste of slechtste programma onder software. Dit komt door de beperkte reeks taken die een bepaald hulpprogramma kan uitvoeren. Elke gebruiker kan voor zichzelf de beste applicatie kiezen die aan zijn functionele eisen voldoet. Deze verklaring geldt ook voor video-editors, die elk gericht zijn op de uitvoering van een bepaalde taak.

Wat is de beste gratis video-editor?
Wat is de beste gratis video-editor?

Professionele videobewerkingssystemen

Onder de gratis hulpprogramma's voor het bewerken en bewerken van video valt Lightworks op, die beschikbaar is in zowel de basis- als de premiumversie. Het is vermeldenswaard dat de basisversie van het programma praktisch niet verschilt van de betaalde, en daarom legt het gebruik van een gratis analoog praktisch geen beperkingen op aan de functionaliteit van het hulpprogramma.

Het bewerkingspakket is een lineair bewerkingssysteem. Hiermee kunt u volledige programma's, films en speelfilms bewerken, wat handig is voor elke professional. Met het hulpprogramma kunt u een compositie maken van speciale effecten met meerdere lagen. Een kenmerk van het programma is de mogelijkheid om met de interface te werken met alleen toetsenbordknoppen, waarmee u snel de nodige bewerkingen kunt uitvoeren.

Als u gewend bent om niet-lineaire videobewerkingsproducten in uw werk te gebruiken, kunt u een programma zoals ivsEdits gebruiken, dat functionaliteit heeft die niet onderdoet voor andere betaalde pakketten. Het programma is gebruikt bij de montage van veel populaire buitenlandse tv-shows en muziekvideo's.

Het hulpprogramma heeft zijn populariteit verdiend vanwege het grote aantal beschikbare filters voor werk en effecten die op video worden toegepast.

Gespecialiseerde redacteuren

Voor het maken van eenvoudige video's van foto's en korte video's met ondertiteling en audio-integratie, is Windows Movie Maker een goede keuze voor elke Windows-gebruiker. Veel amateurs kiezen voor dit programma bij het maken van video's vanwege de eenvoudige interface, beperkt door een minimum aantal functies waarmee snel en efficiënt de gewenste video kan worden gemaakt om aan vrienden te laten zien. Video's die in het programma zijn gemaakt, kunnen dankzij de beschikbare effecten en weergave-instellingen ook als presentatiemateriaal worden gebruikt.

Het programma ondersteunt opslaan naar AVI, waardoor het een van de beste editors is wat betreft compatibiliteit met andere besturingssystemen.

Met het hulpprogramma Shortcut kunt u met een paar klikken het gewenste fragment uit de video knippen. Het programma is geschikt voor diegenen die vaak video's bijsnijden om ze te verkleinen. De applicatie zal snel de gewenste bewerking uitvoeren vanwege de lichtheid en intuïtieve interface. Het hulpprogramma is ook in staat om populaire formaten te converteren en verschillende filters toe te passen die beschikbaar zijn in de videobestandsinstellingen.

VirtualDub is ook onmisbaar voor het bewerken van AVI-bestanden. Het hulpprogramma wordt helemaal gratis verspreid. Het nadeel is dat de interface enigszins verwarrend is voor mensen die niet bekend zijn met de principes van videobewerking. De werkzaamheden worden uitgevoerd door middel van voorgeïnstalleerde filters in het programma en het systeem. Dus in VirtualDub kan bijna elke bewerking om de video te wijzigen worden uitgevoerd en het kan het beste programma worden voor de veeleisende gebruiker na de voorwaarde van een gedetailleerde kennis van de functies van het hulpprogramma en zijn werkingssysteem.

Aanbevolen: