Hoe U De Kwaliteit Van Uw Foto's Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U De Kwaliteit Van Uw Foto's Kunt Verbeteren
Hoe U De Kwaliteit Van Uw Foto's Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Kwaliteit Van Uw Foto's Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Kwaliteit Van Uw Foto's Kunt Verbeteren
Video: Hoe kan wetenschappelijke kennis de kwaliteit van je lessen verbeteren? Tjipcast @ Gert Verbrugghen 2024, Mei
Anonim

De passie voor fotografie is nu heel gewoon. Bovendien zijn er een groot aantal professionele programma's die helpen om van een simpele foto een echt kunstwerk te maken.

eenvoudige collage
eenvoudige collage

Noodzakelijk

Om de kwaliteit van foto's te verbeteren, hebt u een pc, een digitale versie van uw foto en een fotobewerkingsprogramma nodig. De meest veelzijdige en populaire fotobewerkingssoftware is Photoshop. Maar als u eenvoudige fotobewerking wilt uitvoeren, kunt u de standaard Microsoft Office Picture Manager gebruiken

instructies:

Stap 1

Beweeg eerst de cursor over de snelkoppeling van de foto die u wilt bewerken en druk op de rechtermuisknop.

Stap 2

In het pop-upvenster dat wordt geopend, beweegt u de cursor over de optie "openen in" en beweegt u de muiscursor over de aanduiding van het programma waarin we de foto gaan bewerken. Drukt op de linkermuisknop. De foto opent in het door ons gekozen programma.

Stap 3

Om de grootte van de foto te bewerken, volstaat het om dit item in het editorvenster te vinden en de vereiste afmetingen in de beschikbare eenheden in te voeren. Dit zijn meestal pixels of millimeters. Als het bewerkingsprogramma is geladen met het programma.

Stap 4

Als u de helderheid, kleurbalans en contrast van een foto moet bewerken, worden hiervoor speciale cursors gebruikt die in de richting van afnemende of toenemende indicatoren bewegen.

Stap 5

Om een foto over te zetten naar een ander formaat, met verschillende resolutie-indicatoren, of om complexe bewerkingen uit te voeren met de introductie van speciale effecten, decoratieve elementen, collages maken en complexe bijsnijden van een foto, dan is het Microsoft Office Picture Manager-programma niet genoeg voor deze. U moet een praktische cursus volgen over het werken met een professioneel fotobewerkingsprogramma en grondig oefenen.

Aanbevolen: