Een Nieuwe Informatiebank Maken In 1C: Boekhouding Account

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Informatiebank Maken In 1C: Boekhouding Account
Een Nieuwe Informatiebank Maken In 1C: Boekhouding Account

Video: Een Nieuwe Informatiebank Maken In 1C: Boekhouding Account

Video: Een Nieuwe Informatiebank Maken In 1C: Boekhouding Account
Video: Cursus eenvoudig boekhouden voor zzp en freelancer, les 1. 2024, Mei
Anonim

De noodzaak om een nieuwe 1C-informatiebank te creëren ontstaat in de regel bij het openen van een nieuwe onderneming. Dan begint de zoektocht naar een systeembeheerder of programmeur. Deze procedure ligt echter binnen de macht van de gebruiker zelf. Om dit te doen, moet u de onderstaande instructies precies volgen.

Een nieuwe informatiebank maken in 1C: Boekhouding Account
Een nieuwe informatiebank maken in 1C: Boekhouding Account

instructies:

Stap 1

Bij het op deze manier aanmaken van een "nieuwe" infobase wordt rekening gehouden met alle wijzigingen die in de werkende configuratie zijn aangebracht. Maak overal een nieuwe map waar de gemaakte basis wordt opgeslagen.

Stap 2

Start het 1C-programma. Klik op de knop "Toevoegen" in het venster "Start 1C: Enterprise". Hierdoor wordt het venster "Registratie van infobase" weergegeven. Voer de naam in het daarvoor bestemde veld in. Geef in het veld "Pad" het pad op naar de eerder gemaakte map. Klik hiervoor op de knop met het weglatingsteken aan het einde van het veld. Selecteer in het geopende venster de map voor het opslaan van de database en klik op de waarde "Selecteren".

Stap 3

Bevestig de acties door op de knop OK te klikken in het Infobase-registratievenster. Nadat de toegevoegde basis in de lijst in het venster "IB Start" is weergegeven, klikt u met de linkermuisknop op de naam. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "In modus" en "Configurator". Dan ok".

Stap 4

Selecteer "CDX-bestanden; DBF”en bevestig met“OK”. Klik vervolgens op het menu "Configuratie" en "Laad configuratie". Specificeer in het venster "Configuratiebestand openen" de locatie van de vorige database van het configuratiebestand.

Stap 5

Als de melding verschijnt dat het geselecteerde bestand niet van dit bestand is afgeleid en dat gegevensverlies mogelijk is tijdens het herstructureren, beantwoordt u de vraag "Doorgaan" door op "Ja" te klikken.

Stap 6

Selecteer het menupunt "Service". Dan - "1C: Enterprise" of klik op de F11-toets. Er verschijnt een bord met de vraag of u de wijzigingen wilt opslaan, selecteer "Ja". Wanneer een venster verschijnt waarin staat dat de analyse van de gemaakte wijzigingen en de reorganisatie van de database nu worden uitgevoerd, evenals een vraag over de mogelijkheid om het proces voort te zetten, klikt u op "Ja".

Stap 7

Wanneer het informatiereorganisatievenster verschijnt met de wijzigingen in de informatiestructuur, klikt u op "Accepteren". Na ontvangst van de melding over het einde van de reorganisatie klikt u op "OK".

Aanbevolen: