Hoe De Kwaliteit Van Een Videobestand In Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Kwaliteit Van Een Videobestand In Te Verbeteren
Hoe De Kwaliteit Van Een Videobestand In Te Verbeteren

Video: Hoe De Kwaliteit Van Een Videobestand In Te Verbeteren

Video: Hoe De Kwaliteit Van Een Videobestand In Te Verbeteren
Video: 5 tips voor een geslaagd video-interview 2024, April
Anonim

U heeft misschien niet het geld voor een goede camcorder en gebruikt uw mobiele telefoon vaak om homevideo's te maken. De beeldkwaliteit staat je echter niet goed. Dit is niet zo'n groot probleem als je weet hoe je het moet oplossen.

Hoe de kwaliteit van een videobestand te verbeteren
Hoe de kwaliteit van een videobestand te verbeteren

instructies:

Stap 1

Installeer de Adobe Premiere-video-editor op uw computer en download en installeer er vervolgens een plug-in voor - Neat Video, waarmee u de kwaliteit van videobestanden kunt verbeteren.

Stap 2

Open uw videobestand in Adobe Premiere, zoek de tool "Shadow Highlight" in het plug-inmenu en pas het toe op uw videobestand om een te donkere afbeelding een beetje lichter te maken, schakel vervolgens de optie Auto Amount uit en pas het vervolgens aan als parameters "Schaduwhoeveelheid" en "Meng met origineel". Pas de instellingen aan totdat u tevreden bent met het contrast en de helderheid van het beeld. Pas vervolgens de tools Kleurbalans en HueSatBright toe op de video. U merkt misschien dat de beeldkwaliteit is verbeterd - het beeld is helderder, helderder en rijker geworden.

Stap 3

Nu komt het moment waarop we de zogenaamde ruis in de video moeten elimineren. Selecteer in het menu van de Neat Video-plug-in de optie "Ruis verminderen". Klik daarna op het rechthoekige pictogram in het "Effect Controls"-paneel en klik in de plug-in-instellingen op de knop "Auto Profile".

Stap 4

Stel de plug-in in op de automatische modus, zodat deze de ruis onafhankelijk kan analyseren en efficiënt kan elimineren. Wanneer de plug-in is afgestemd op een specifiek frame uit het videobestand, kijk dan naar het percentage dat wordt aangegeven in de rechterbenedenhoek van het programma. Deze waarde geeft de kwaliteit van de configuratie weer en mag niet lager zijn dan 70%.

Stap 5

Pas de profielinstellingen toe en open vervolgens de "Ruisfilterinstelling". Selecteer daarin "Clip-voorinstelling", dan - "Geavanceerd" en "Verwijder slechts de helft van zwakkere ruis". Op deze manier blijven de fijne details van de video behouden wanneer de ruis wordt verwijderd.

Stap 6

Klik op "Toepassen" en pas vervolgens het "S-Glow" -effect toe om de helderheid van het videobeeld te verhogen en het nog beter te maken.

Aanbevolen: