Hoe Pdf Te Vertalen Naar Word Voor Videobewerking

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf Te Vertalen Naar Word Voor Videobewerking
Hoe Pdf Te Vertalen Naar Word Voor Videobewerking
Anonim

Er zijn verschillende manieren om een pdf-bestand naar Microsoft Word-formaat te converteren. De handigste zijn via een online converter en via Google Docs.

Hoe pdf te vertalen naar Word voor videobewerking
Hoe pdf te vertalen naar Word voor videobewerking

Waarom een pdf-bestand vertalen naar Word-formaat?

Allereerst wordt dit gedaan om de tekst en gegevens in het document te kunnen bewerken. Het pdf-formaat is gericht op het lezen van bestanden (passieve weergave). Om het document te bewerken en de inhoud ervan te transformeren via Microsoft Word, moeten we het pdf-bestand converteren naar doc- of docx-indeling.

Methode nummer 1 (snel en gevaarlijk)

We typen een zoekopdracht op internet "pdf naar word" en vinden een gratis online converter, die zelf uw bestand naar een ander formaat converteert na het downloaden van het document.

Ik ga bijvoorbeeld naar de site pdf2doc.com, die al instructies geeft over wat te doen om het document te vertalen naar een extensie voor Microsoft Word. Je kunt de video in dit artikel bekijken, deze bevat het proces van het converteren van het bestand.

Afbeelding
Afbeelding

Waarom is deze methode gevaarlijk?

Deze bestandsconversiemethode is snel genoeg, maar riskant. Veel sites op internet bevatten dubieuze inhoud die misleidend kan zijn. Samen met het geconverteerde bestand kunt u schadelijke software naar uw apparaat downloaden. Virussen kunnen onherstelbare schade aan het apparaat toebrengen en zelfs vertrouwelijke informatie stelen, dus het wordt aanbevolen dat u een antivirusprogramma met betrouwbare bescherming uitvoert voordat u deze methode voor het converteren van bestanden gebruikt. De keuze is aan jou.

Methode nummer 2 (iets langer en veiliger)

Open Google Documenten. Klik op "Document maken" (leeg bestand).

Afbeelding
Afbeelding

Selecteer in het bovenste paneel "Bestand" - "Openen" en laad het document, dat zal worden vertaald van pdf naar docx.

Afbeelding
Afbeelding

Beweeg in het geopende document de cursor over "Bestand" - "Download" en klik op "Microsoft Word (DOCX)".

Afbeelding
Afbeelding

Onmiddellijk daarna begint het downloaden van uw document in het nieuwe docx-formaat. Het kan snel en probleemloos worden gestart in Microsoft Word.

Waarom is deze methode handig?

Het converteren van het bestand is volledig legaal. Google Documenten is een officiële en vertrouwde webbron die uw apparaat niet kan schaden. Bovendien is deze methode om het bestand te converteren volledig gratis en hoeft u geen software van derden te downloaden.

Welke andere manier is er?

U kunt een conversieprogramma downloaden van internet, dat als een afzonderlijke applicatie op het apparaat wordt uitgevoerd. U hoeft niet online te gaan om de applicatie te gebruiken. Het belangrijkste nadeel van dergelijke programma's is dat ze meestal worden betaald.

Adobe biedt bijvoorbeeld aan om een gratis proefversie van Acrobat Pro DC te downloaden, maar om deze te downloaden, moet u uw bankkaartgegevens invoeren, waarvan na het einde van de gratis periode (7 dagen) het geld automatisch wordt afgeschreven voor een nieuwe betaalde periode.

Aanbevolen: