Hoe Pdf Naar Word Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf Naar Word Te Vertalen
Hoe Pdf Naar Word Te Vertalen

Video: Hoe Pdf Naar Word Te Vertalen

Video: Hoe Pdf Naar Word Te Vertalen
Video: How to Convert PDF to Word 2023, Maart
Anonim

Het lijkt erop hoe veelzijdig het PDF-formaat is, dat door veel programma's wordt herkend, zelfs door internetbrowsers, maar veel gebruikers proberen het nog steeds te converteren naar tekstverwerkingsbestanden. Hoe u het PDF-formaat naar Word vertaalt, en vooral - waarom, zal verder worden besproken. Er kunnen verschillende basistechnieken worden gebruikt. En sommige zijn zodanig dat veel gebruikers ze niet kennen of gewoon vergeten.

Hoe pdf naar word te vertalen
Hoe pdf naar word te vertalen

Waarom zou u een conversie van PDF naar DOC / DOCX nodig hebben?

Laten we beginnen met vragen over waarom pdf überhaupt converteren naar het tekstformaat van de Office-editor Word. Zoals veel gebruikers uitleggen, hebben ze dit nodig om de originele inhoud van het document te kunnen bewerken. Maar waarom precies Word en niet een andere toepassing? Blijkbaar is het probleem dat gespecialiseerde programma's voor het bewerken van PDF-bestanden voor veel beginnende gebruikers vrij moeilijk te leren en te gebruiken lijken, maar bijna iedereen weet hoe te werken met een office-editor met een halve zonde (tenminste wat betreft het gebruik van standaard en de meeste eenvoudige acties - precies). Bovendien installeren veel gebruikers om met PDF te werken maximale kijkers, geen volwaardige editors, en wanneer u onmiddellijk moet bewerken, is niets anders dan Word bij de hand.

Hoe PDF naar Word vertalen door de inhoud van het originele bestand te kopiëren?

Maar laten we eens kijken naar de belangrijkste methoden van dergelijke transformaties en beginnen, zoals ze zeggen, bij de primitieve zelf. Zoals u weet, heeft elk programma de mogelijkheid om inhoud te kopiëren en vervolgens van het klembord in een andere toepassing te plakken (uiteraard compatibel). Dus zelfs in de viewer kunt u alle inhoud selecteren, kopiëren en in Word plakken.

Beeld
Beeld

Maar er is hier één nuance. Aangezien het PDF-formaat niet langer een tekstueel formaat is, maar een grafisch formaat, zal een object dat in Word wordt ingevoegd ook slechts een afbeelding zijn, die niet kan worden bewerkt. Maar hoe vertaal je dan een document van PDF naar Word, zodat zowel tekst als afbeeldingen kunnen worden gewijzigd? Het is veel beter om applicaties zoals Adobe Reader te gebruiken. In dit programma kunt u de bewerkingsmodus instellen en pas daarna kopiëren en plakken. Het is nog eenvoudiger: selecteer direct in het programma de optie om op te slaan met een aanduiding van het Word-formaat.

De functies van de Word-teksteditor gebruiken

Maar wat te doen als het bovenstaande hulpprogramma niet bij de hand is? En hier hoef je niet ver voor te gaan, aangezien de tekstverwerker Word 2010 en hoger zelf zijn eigen middelen heeft om met dit formaat te werken. Hoe PDF naar Word vertalen om te bewerken? Elementair!

Beeld
Beeld

Om te openen, hoeft u alleen niet de DOC- of DOCX-indelingen op te geven, die zijn ingesteld in het standaardbestandstypeveld, maar PDF selecteren (in de nieuwste versies van de editor is het niet nodig om de vereiste indeling in te stellen, omdat de optie om alle ondersteunde documenttypen te herkennen is standaard ingesteld).

Hoe PDF naar Word te converteren met behulp van converters

Als u niet tevreden bent met de beschreven tools en methoden, kunt u programma's van derden gebruiken. Met zo'n converter kun je heel eenvoudig PDF naar Word converteren. U hoeft alleen het bronbestand te selecteren, de locatie van het doelobject op te geven en de start van het proces te activeren. Het voordeel van dergelijke toepassingen is dat ze meerdere bestanden tegelijk kunnen converteren. Als u tweerichtingsprogramma's gebruikt (PDF naar Word en vice versa), worden de mogelijkheden voor conversies aanzienlijk uitgebreid.

Beeld
Beeld

Online diensten

Hoe je als het ware PDF naar Word vertaalt met geïmproviseerde middelen, is een beetje duidelijk. Tot slot een paar woorden over internetdiensten waarmee u dergelijke acties ook kunt uitvoeren. Natuurlijk zijn ze niet erg breed verspreid, maar ze kunnen worden gebruikt als er helemaal niets is. Tegelijkertijd kunnen gebruikers profiteren van het feit dat u gratis PDF naar Word kunt vertalen. Toegegeven, het zal wat meer tijd kosten, aangezien het bestand dat voor conversie naar de site is geüpload, mogelijk niet het enige is en in de wachtrij wordt geplaatst, en niet alle online services batchconversie ondersteunen (het is onmogelijk om meerdere bestanden te uploaden). -

Populair per onderwerp