Muziek Overzetten Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Muziek Overzetten Naar Je Telefoon
Muziek Overzetten Naar Je Telefoon

Video: Muziek Overzetten Naar Je Telefoon

Video: Muziek Overzetten Naar Je Telefoon
Video: hoe muziek overzetten op ipod/ipad/iphone 2024, Mei
Anonim

De moderne gebruiker wordt vaak geconfronteerd met de noodzaak om multimediabestanden (of het nu muziek of films zijn) naar de telefoon te kopiëren. Soms kan dit heel eenvoudig, en soms moet je een beetje proberen. Op de een of andere manier heeft elke telefoon die populaire multimedia-indelingen kan afspelen echter de mogelijkheid om bestanden van een computer te ontvangen.

Muziek overzetten naar je telefoon
Muziek overzetten naar je telefoon

instructies:

Stap 1

De oudste en in veel opzichten de meest betrouwbare transmissieoptie is via een fysieke kabel. Voor moderne communicators is dit in de regel mini-USB (sommige, bijvoorbeeld iPhone en Motorola hebben hun eigen connectoren), voor oudere en eenvoudigere telefoons moet u niet alleen zoeken naar een kabel van de fabrikant, maar ook voor chauffeurs en een wikkelaar. Voor sommige telefoonmodellen is dit de enige manier om te koppelen met een computer.

Stap 2

Als de telefoon is uitgerust met Bluetooth-technologie en er is een zogenaamde Bluetooth-dongle op de computer, dan kunnen de apparaten via dit protocol worden verbonden met behulp van standaard telefoon- en computerconfiguratietools. Sommige telefoons (bijv. iPhone) ondersteunen standaard geen Bluetooth-bestandsoverdracht.

Stap 3

Het handigst na een eenmalige installatie, maar ook de moeilijkste methode vereist Wi-Fi-technologie in de telefoon en met een computer - een draadloos toegangspunt. Bovendien is het alleen geschikt voor smartphones (communicators) en zeldzame modellen mobiele telefoons. In dit geval kunt u ofwel een ftp-server op uw computer organiseren en toegang krijgen tot de computermappen met behulp van standaard browsertools, of, als de software dit toestaat (bijvoorbeeld communicators op basis van Android OS), u kunt eenvoudig de toegang tot computermappen configureren en invoeren ze vanaf uw telefoon binnen het lokale netwerk.

Aanbevolen: