Muziek Overzetten Naar Een Computer A

Inhoudsopgave:

Muziek Overzetten Naar Een Computer A
Muziek Overzetten Naar Een Computer A

Video: Muziek Overzetten Naar Een Computer A

Video: Muziek Overzetten Naar Een Computer A
Video: Hoe zet je muziek over naar je iPad/iPod/iPhone via je PC 2024, Mei
Anonim

Moderne computers ondersteunen een breed scala aan methoden voor het afspelen en kopiëren van muziekbestanden. U kunt muziek rechtstreeks van internet opslaan en met verschillende programma's downloaden van verwisselbare opslagmedia.

Hoe muziek over te zetten naar een computer
Hoe muziek over te zetten naar een computer

instructies:

Stap 1

Om muziek van internet op uw computer op te slaan, kunt u speciale muziekservices gebruiken, waarbij allerlei soorten platen worden opgeslagen in MP3- of AAC-indeling. Ga naar een van deze sites en gebruik de rij of categorieën om de gewenste muziek te vinden. Nadat u de gewenste compositie hebt geselecteerd, klikt u op de link "Download" en geeft u de locatie op om het geselecteerde bestand op te slaan.

Stap 2

Als u muziek wilt downloaden van services zoals VKontakte of YouTube, moet u speciale hulpprogramma's gebruiken. Een van de handigste programma's is VK Music, waarmee je niet alleen opnames van je VK-pagina kunt downloaden, maar ook kunt zoeken naar deuntjes die op de service zijn opgeslagen, en ook audio-opnames van je vrienden kunt bekijken. Installeer het programma, voer de gegevens in om toegang te krijgen tot uw pagina en selecteer de gewenste melodieën om te downloaden. Ze verschijnen in de map die is geselecteerd in de programma-instellingen. In het programmavenster kunt u ook verschillende videobestanden downloaden die op de service zijn opgeslagen.

Stap 3

Om muziek van een USB-flashstation of audio-cd te kopiëren, plaatst u het medium gewoon in een computerstation of in een USB-poort. Selecteer daarna het item "Map openen om bestanden te bekijken" in het systeem en selecteer alle audio-opnames die beschikbaar zijn op de media met de linkermuisknop. Kopieer deze bestanden door ze met de linkerpijltoets naar de gewenste directory te verplaatsen. Als de audioschijf een beschermde indeling heeft, start u Windows Media Player en selecteert u het tabblad Rippen van schijf. Specificeer het gewenste formaat voor het opslaan van audio-opnames en klik op "Rip from Disc" om te beginnen met het opslaan van audio-opnames.

Stap 4

Om muziek van internet op te slaan, kunt u speciale online services gebruiken, waaronder Savefrom, waarmee u audio- en videobestanden van verschillende webservices kunt downloaden. Geef in de zoekbalk van de bron het adres van de gewenste video op door deze naar het browservenster te kopiëren. Selecteer daarna in de zoekresultaten het bestand dat u zoekt en sla het op uw computer op.

Aanbevolen: