Muziek Overzetten Naar Je Computer

Inhoudsopgave:

Muziek Overzetten Naar Je Computer
Muziek Overzetten Naar Je Computer

Video: Muziek Overzetten Naar Je Computer

Video: Muziek Overzetten Naar Je Computer
Video: How to Add Music to the Windows Media Player Library 2024, April
Anonim

De 21e eeuw is de eeuw van informatietechnologie, praktische perfectie en massale vulling van elk vrijstaand huis met technologie. Er zijn zoveel technieken dat één bewerking met verschillende apparaten kan worden uitgevoerd. En al deze acties om een groot aantal apparatuur te maken, zijn alleen gericht op het vergroten van het aankoopvolume van een bepaald product. Met de komst van de computer heb je niet alleen de mogelijkheid om teksten te typen, maar ook om naar muziek te luisteren. En muziek kan worden gekopieerd naar een computer vanaf een telefoon, van een flash-speler, van internet, van een andere computer of laptop - er zijn veel apparaten die in feite dezelfde functies uitvoeren.

Muziek overzetten naar uw computer
Muziek overzetten naar uw computer

Noodzakelijk

Computer en apparaten waarvan de muziek wordt gekopieerd

instructies:

Stap 1

Kopiëren van telefoon. Muziekbestanden naar een computer vanaf een telefoon kunnen op de volgende manieren worden uitgevoerd:

- kopiëren via Bluetooth-interface;

- kopiëren via datakabel.

Wanneer u bestanden kopieert via Bluetooth, moet u de Bluetooth-adapter in de USB-poort steken en configureren. De set met de Bluetooth-adapter bevat meestal een installatieschijf met de stuurprogramma's voor dit apparaat. Als er geen dergelijke schijf is, is de installatie van speciale stuurprogramma's niet vereist, het besturingssysteem zal de benodigde stuurprogramma's installeren).

Wanneer u bestanden kopieert via de datakabel, moet u de telefoon met deze kabel op de computer aansluiten. Net als in het vorige geval kan er een schijf bij de telefoon worden geleverd. De afwezigheid ervan geeft de mogelijkheid aan om verbinding te maken zonder stuurprogramma's te installeren. Bij aansluiting op een computer verschijnt de verbindingskeuze op het telefoonscherm: "als modem" of "pc". Selecteer de waarde "PC".

Muziek overzetten naar je computer
Muziek overzetten naar je computer

Stap 2

Kopiëren van cd/dvd.

Kopiëren van audio-cd - dit type opname naar een schijf is beveiligd tegen kopiëren, dus u moet speciale programma's gebruiken om een kopie van een dergelijke schijf te maken. Windows Media Player heeft deze functie bijvoorbeeld.

Kopiëren van onbeveiligde schijven wordt op de standaard manier uitgevoerd: bestandscontextmenu - rechtermuisknop of de combinatie van toetsen "Ctrl + C" en "Ctrl + V".

Muziek overzetten naar je computer
Muziek overzetten naar je computer

Stap 3

Kopiëren van flash-media (mp3-speler).

Het kopiëren van flash-media (flashkaarten van telefoons, flashdrives, mp3-spelers) gaat als volgt:

- sluit de flashdrive aan op de computer met behulp van een datakabel (USB-connector) of een Bluetooth-adapter;

- open Verkenner (Mijn Computer) of een bestandsbeheerder (Total Commander);

- kopieer alle benodigde bestanden.

Aanbevolen: