Muziek Overzetten Naar IPhone

Inhoudsopgave:

Muziek Overzetten Naar IPhone
Muziek Overzetten Naar IPhone

Video: Muziek Overzetten Naar IPhone

Video: hoe muziek overzetten op ipod/ipad/iphone 2022, December
Anonim

U kunt uitsluitend via iTunes muziek naar de iPhone (iPod, iPad) downloaden - dit zijn de kenmerken van het gebruik van Apple-producten. Je hoeft niet eens te zoeken naar andere opties, met iTunes is het snel en gemakkelijk.

Muziek overzetten naar iPhone
Muziek overzetten naar iPhone

instructies:

Stap 1

Als je een nieuwe iPhone hebt gekocht, zelfs om hem aan te zetten, moet je een computer hebben en iTunes erop geïnstalleerd. Daarom moet u in ieder geval de officiële Apple-website (www.apple.com) openen en de gelijknamige applicatie downloaden in de iTunes-sectie. Nadat u het installatiebestand hebt gedownload, voert u het uit en voltooit u de installatie volgens de aanwijzingen van de installatiewizard.

Stap 2

Start iTunes en sluit uw iPhone met een USB-kabel aan op uw computer. Er verschijnt een indicator voor het opladen van de batterij op het telefoonscherm en er verschijnt een subsectie in het gedeelte 'Apparaten' in het iTunes-menu aan de linkerkant van het toepassingsvenster: iPhone. Later zul je alle fijne kneepjes van het beheren van je telefoon via iTunes kunnen begrijpen, maar voor nu, om muziekbestanden van je computer naar iPhone te kopiëren, ga je naar het gedeelte "Bibliotheek".

Stap 3

Door hier op de subsectie "Muziek" te klikken, vindt u natuurlijk geen enkele compositie in het hoofdvenster - u moet hier handmatig muziek toevoegen. Overigens kun je iTunes dan als gewone mediaspeler gebruiken: films kijken, muziek luisteren. Om uw audio-opnamen toe te voegen aan uw iTunes-bibliotheek, sleept u de muziekmap rechtstreeks naar het programmavenster.

Stap 4

Nadat iTunes klaar is met het toevoegen van muziek aan uw bibliotheek, hoeft u alleen maar met de muis de albums of nummers te selecteren die u op de iPhone wilt opnemen en deze naar het gedeelte "Apparaten" in het menu aan de linkerkant van de programma venster. De toepassing voert de synchronisatieprocedure uit, die enkele minuten kan duren (afhankelijk van het aantal geselecteerde audiobestanden).

Populair per onderwerp