Hoe Toe Te Voegen Aan Het Register

Inhoudsopgave:

Hoe Toe Te Voegen Aan Het Register
Hoe Toe Te Voegen Aan Het Register

Video: Hoe Toe Te Voegen Aan Het Register

Video: Hoe Toe Te Voegen Aan Het Register
Video: ДИМАШ - ДЖЕК ВОРОБЕЙ. ДВОЙНАЯ РЕАКЦИЯ (SUB). 2024, Mei
Anonim

Als het nodig is om een nieuwe tak of sleutel aan het Windows-systeemregister toe te voegen, dan kan dit in een volledig handmatige modus of met behulp van hulpbestanden. Een standaard register-editor uit de basisprogramma's van het besturingssysteem zal helpen bij het omgaan met alle mogelijke opties voor het invullen van het register.

Hoe toe te voegen aan het register
Hoe toe te voegen aan het register

instructies:

Stap 1

Start de Register-editor met de snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad of het item "Computer" in het hoofdmenu - door er met de rechtermuisknop op te klikken verschijnt het contextmenu, dat het gewenste item bevat ("Register-editor").

Stap 2

Maak een back-up van het register voordat u er wijzigingen in aanbrengt. Gebruik hiervoor het item "Exporteren" in het gedeelte "Bestand" van het editormenu - selecteer het en voer vervolgens de bestandsnaam in, geef de back-upopslaglocatie op en klik op de knop "Opslaan".

Stap 3

Als u een bestand hebt waarin informatie in tekstvorm is opgeslagen om te worden toegevoegd aan de registersleutels HKEY_USERS of HKEY_LOCAL_MACHINE, selecteert u eerst een van deze in het linkerdeelvenster en opent u vervolgens de sectie Bestand in het toepassingsmenu en selecteert u de component Load lijn. Zoek en open het vereiste bestand met behulp van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 4

Als u een reg-bestand hebt met informatie die in het register moet worden ingevoerd, vastgelegd in overeenstemming met de standaard die voor dergelijke bestanden is vastgesteld, selecteert u de regel "Importeren" in hetzelfde gedeelte van het editormenu. Zoek en open dit bestand in het dialoogvenster. Informatie uit bestanden met de reg-extensie kan zonder deze toepassing aan het register worden toegevoegd - dubbelklik gewoon op het bestandspictogram in Verkenner of op het bureaublad, gevolgd door bevestiging van de bewerking.

Stap 5

Als er geen bestanden zijn, gaat u naar het gedeelte waar u wijzigingen moet aanbrengen. Door met de rechtermuisknop op de vrije ruimte te klikken, opent u het contextmenu en gaat u daarin naar het gedeelte "Maken". Afhankelijk van wat u precies aan de huidige registertak wilt toevoegen, selecteert u de regel "Sleutel" of een van de vijf variabele typen die daar worden vermeld.

Stap 6

Voer de naam van de aangemaakte tak of sleutel in en druk op enter. Als een variabele is gemaakt, klik dan met de rechtermuisknop op de regel en selecteer het item "Wijzigen" in het contextmenu. Als gevolg hiervan wordt een formulier geopend met een reeks velden die betrekking hebben op dit type variabele - vul het in en klik op OK.

Stap 7

Sluit de register-editor als u klaar bent met bewerken.

Aanbevolen: