Hoe Een Sleutel Aan Het Register Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sleutel Aan Het Register Toe Te Voegen
Hoe Een Sleutel Aan Het Register Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Sleutel Aan Het Register Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Sleutel Aan Het Register Toe Te Voegen
Video: Clinical Complete denture PRS 412 Bite registration 2024, April
Anonim

Het bewerken van het Windows-register door de gebruiker is een actie die potentieel gevaarlijk is voor de normale werking van het besturingssysteem. Microsoft raadt dit niet aan, maar soms wordt het nodig om "plaatselijke" wijzigingen aan te brengen in het register die niet kunnen worden gedaan met standaard OS-tools. Daarom neemt de fabrikant nog steeds een register-editor op in de standaard geïnstalleerde software.

Hoe een sleutel aan het register toe te voegen
Hoe een sleutel aan het register toe te voegen

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad en selecteer "Register-editor" in het vervolgkeuzemenu - dit geeft u toegang tot de tool voor het wijzigen van het systeemregister. Als dit pictogram niet op uw bureaublad staat, open dan het hoofdmenu op de knop "Start" en selecteer de regel "Uitvoeren" daarin. Deze opdracht (of de sneltoets WIN + R) opent het dialoogvenster voor het starten van het programma. Typ regedit in het invoerveld en klik op de knop "OK" - u kunt op deze manier de register-editor openen.

Stap 2

Sla een back-up op voordat u het register bewerkt. Er is geen functie voor ongedaan maken in deze editor, dus een kopie kan nodig zijn om terug te gaan naar de oorspronkelijke staat in geval van een fout. Vouw het gedeelte "Bestand" in het menu uit en selecteer het item "Exporteren". Er wordt een dialoogvenster voor het opslaan van bestanden geopend - geef de opslaglocatie en bestandsnaam op en klik op de knop "Opslaan".

Stap 3

Navigeer naar de tak waar u de sleutel wilt toevoegen door de mappen in het linkerdeelvenster van de editor opeenvolgend uit te vouwen. U kunt het volledige pad naar de map die momenteel is geselecteerd in de statusbalk zien - dit is de balk helemaal onderaan het editorvenster.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de vrije ruimte in het rechterdeelvenster van de editor, waar de parameters van de vertakking die u nodig hebt zich bevinden. Er zal slechts één regel in het contextmenu ("Nieuw") zijn, waarbij u met de muis over een reeks van vijf typen sleutels gaat (stringparameter, binaire parameter, DWORD-parameter, multi-stringparameter, uitbreidbare stringparameter) - selecteer degene die je nodig hebt. Precies dezelfde selectie kan worden gezien als u het gedeelte "Bewerken" van het editormenu uitvouwt en "Nieuw" selecteert. De "DWORD-parameter" creëert een sleutel waarvan de waarde een geheel getal van vier bytes moet zijn in binaire, hexadecimale of decimale indelingen. "Binaire parameter" moet binaire gegevens in hexadecimaal formaat bevatten "Stringparameter" moet tekst van vaste lengte bevatten. "Expandable string parameter" maakt een sleutel met een tekstreeks van variabele lengte. "Multi-string parameter" maakt een sleutel met meerdere tekstregels gescheiden door spaties, komma's of andere tekens.

Stap 5

Typ de naam van de sleutel onmiddellijk na het selecteren van het type - de editor zal een standaardnaam toewijzen aan de gecreëerde parameter en onmiddellijk de bewerking ervan inschakelen. Wanneer u klaar bent met de sleutelnaam, drukt u op Enter.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op de gemaakte parameter, voer de waarde in en klik op OK.

Stap 7

Sluit de editor. Er is hier geen procedure om wijzigingen op te slaan - alles wat u in de editor wijzigt, wordt onmiddellijk opgenomen in het register.

Aanbevolen: