Hoe Toe Te Voegen Aan Het Exprespaneel In Opera

Inhoudsopgave:

Hoe Toe Te Voegen Aan Het Exprespaneel In Opera
Hoe Toe Te Voegen Aan Het Exprespaneel In Opera

Video: Hoe Toe Te Voegen Aan Het Exprespaneel In Opera

Video: Hoe Toe Te Voegen Aan Het Exprespaneel In Opera
Video: How to download and install opera browser? Complete installation with setting and features 2024, Mei
Anonim

Opera is een van de meest gebruiksvriendelijke en betrouwbare browsers. Met zijn uitgebreide aanpassingsopties kunt u met maximaal comfort en gemak op het netwerk werken. Een van de nuttige elementen van de browser is het express-paneel, waarmee de gebruiker snel naar vaak bezochte bronnen kan navigeren.

Hoe toe te voegen aan het exprespaneel in Opera
Hoe toe te voegen aan het exprespaneel in Opera

instructies:

Stap 1

Omdat het een zeer gebruiksvriendelijke browser is, kunt u met Opera bladwijzers van de meest bezochte sites toevoegen aan het express-paneel. Dankzij dit kan de gebruiker, nadat hij de browser heeft geopend, met een simpele muisklik naar een van de twintig sites gaan - dat is het aantal bladwijzers dat op het express-paneel kan worden geplaatst.

Stap 2

Wanneer u Opera start, wordt het express-paneel automatisch geopend en wordt het de startpagina. Als dit niet gebeurt, open dan het menu-item "Service" - "Instellingen" - "Algemeen" en vertel de browser wat hij moet doen bij het opstarten. Selecteer gewoon "Open Speed Dial" in de vervolgkeuzelijst en klik op OK.

Stap 3

Het express-paneel wordt geopend, nu kunt u de meest bezochte sites in de cellen invoeren. Ga naar de pagina waarin u geïnteresseerd bent - deze wordt geopend in plaats van het express-paneel. Klik nu op het kruisje in de linkerbovenhoek van het browserscherm (vóór het tabblad open pagina). Het exprespaneel gaat weer open, je kunt het op elk moment op deze manier oproepen.

Stap 4

Selecteer de cel in het exprespaneel waar u een link naar de geopende pagina wilt invoeren, klik erop. Er verschijnt een venster met een lijst met geopende pagina's voor u. Zoek de gewenste site, selecteer deze en klik op OK. Er verschijnt een kleine afbeelding van de geopende pagina in de cel, waaraan deze gemakkelijk te herkennen is.

Stap 5

Voer op dezelfde manier de adressen in van andere sites die voor u interessant zijn in de vakken. Indien nodig kunt u de locatie van de links op het express-paneel wijzigen door ze eenvoudig met de muis te slepen en neer te zetten. Om een koppeling te verwijderen (een cel wissen), klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u de overeenkomstige optie in het contextmenu.

Stap 6

De meest geavanceerde functies zijn de versie van Opera, aangepast door de gemeenschap van zijn gebruikers - Opera AC. Deze browser heeft veel geweldige opties - het verwijdert automatisch opdringerig advertentiemateriaal, het is erg handig om met proxyservers te werken, je kunt bijna alle Windows-instellingen rechtstreeks vanuit de browser openen. Als u veel op internet werkt, kan Opera AC uw favoriete browser worden.

Aanbevolen: