Hoe Bevestig Je Een Schilderij Aan Een Muur?

Inhoudsopgave:

Hoe Bevestig Je Een Schilderij Aan Een Muur?
Hoe Bevestig Je Een Schilderij Aan Een Muur?

Video: Hoe Bevestig Je Een Schilderij Aan Een Muur?

Video: Hoe Bevestig Je Een Schilderij Aan Een Muur?
Video: Hoe hang je een schilderij op | Eigen Huis u0026 Tuin helpt 2024, Mei
Anonim

Ondanks zijn intuïtiviteit verrast de interface van de Vkontakte-website zijn gebruikers soms, bijvoorbeeld na de volgende update. En als u onlangs lid bent geworden van dit sociale netwerk, zijn bepaalde acties misschien niet voor de hand liggend voor u. Bijvoorbeeld de volgorde van het bevestigen van een afbeelding aan een muur.

Hoe bevestig je een schilderij aan een muur?
Hoe bevestig je een schilderij aan een muur?

instructies:

Stap 1

Klik met de linkermuisknop in het tekstvak. Er verschijnt een knop "Bijvoegen" onderaan, klik erop en selecteer "Foto". Als u een afbeelding met uw eigen handen wilt tekenen, klikt u op "Graffiti", waarna een venster voor tekenen wordt geopend. Het is, figuurlijk gesproken, een parodie op de eenvoudigste grafische editors, maar met wat artistieke vaardigheden en met zijn hulp kun je iets waardigs tekenen.

Stap 2

Een nieuw venster toont een lijst met foto's die u al naar de site hebt geüpload, indien aanwezig. Klik op een van hen met de linkermuisknop. Het venster verdwijnt en een kleine kopie van de afbeelding verschijnt onder het tekstinvoerveld. Als u zich vergist, kunt u deze afbeelding verwijderen door op het kruisje te klikken, dat zich in de rechterbovenhoek van de verkleinde kopie bevindt. Als u meerdere afbeeldingen wilt bijvoegen, herhaalt u deze stappen. U kunt wat tekst bij de afbeelding achterlaten, gebruik hiervoor het invoerveld. Als u klaar bent, klikt u op Verzenden.

Stap 3

In het geval dat de foto die u wilt bijvoegen nog niet eerder door u naar de site is geüpload, klikt u op de knop "Bladeren" bovenaan het menu. Selecteer in het nieuwe venster met Windows Verkenner de gewenste foto en klik op "Openen". Als het beeld te "zwaar" is en je netwerkverbinding niet snel genoeg is, kan het zijn dat je even moet wachten. Wanneer de afbeelding is geüpload naar de siteserver, klikt u op "Verzenden".

Aanbevolen: