Hoe Een Foto Aan De Muur Te Hangen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Aan De Muur Te Hangen
Hoe Een Foto Aan De Muur Te Hangen

Video: Hoe Een Foto Aan De Muur Te Hangen

Video: Hoe Een Foto Aan De Muur Te Hangen
Video: HOE HANG een FOTO op de muur 2024, Mei
Anonim

Sociale netwerken zijn een integraal onderdeel geworden van het moderne virtuele leven. Elke dag brengen miljoenen mensen hele uren door op Facebook of VKontakte, vertellen hun vrienden over zichzelf, wisselen informatie, foto's of video's uit en halen veel positieve emoties uit deze communicatie. Wat is er mooier dan je virtuele vriend te feliciteren met zijn verjaardag met een leuke ansichtkaart met een goede wens of de vreugde te delen met je vrienden door zojuist gemaakte foto's van je nieuwe aankoop te posten. Het enige nadeel is dat niet alle gebruikers er snel achter kunnen komen hoe ze een foto aan de muur kunnen hangen.

Deel je nieuwe foto's met je vrienden
Deel je nieuwe foto's met je vrienden

instructies:

Stap 1

In werkelijkheid is er niets moeilijks aan. De interface van sociale netwerken als VKontakte en Facebook heeft een gebruiksvriendelijke interface. U hoeft alleen enkele nuances te kennen. Inclusief hoe u een afbeelding op de zogenaamde "muur" plaatst - een analoog van een gastenboek op gebruikerspagina's. En het maakt niet uit of je de foto naar je muur of naar de muur van een vriend wilt sturen - de volgorde van acties is hetzelfde.

Stap 2

Om een afbeelding op de muur in VKontakte te plaatsen, moet u deze op uw computer hebben staan. U kunt een afbeelding alleen als link van internet downloaden, maar in dit geval wordt de afbeelding zelf niet weergegeven. Als je wilt dat de foto direct zichtbaar is, sla deze dan eerst op je harde schijf op. Volg dan deze stappen.

Stap 3

Klik op een leeg veld op de muur om nieuwe berichten in te voeren. Daarna verschijnen onderaan twee extra knoppen: "Verzenden" en "Bijvoegen". Je hebt een tweede nodig. Klik op het opschrift "Bijvoegen" en selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Foto". Als gevolg hiervan wordt een venster geopend met de zin "Upload een nieuwe foto" en de knop "Bladeren". Door erop te klikken, ziet u een standaard Windows-venster dat wordt geopend met een lijst van uw mappen en bestanden. Selecteer degene die je nodig hebt en klik op de knop "Openen".

Stap 4

Nadat u het bestand op de muur hebt geselecteerd, verschijnt er een voorbeeldafbeelding in de vorm van een miniatuur. Als dit de foto is die u wilt plaatsen, klikt u op de knop "Verzenden". De afbeelding verschijnt in miniatuurvorm op uw muur. U kunt deze in een apart venster op ware grootte bekijken door op de afbeelding te klikken. Als de afbeelding niet is wat u had gepland, beweeg dan de cursor over het kruis aan de rechterkant van de afbeelding (op dit moment verschijnt het opschrift "niet bijvoegen") en klik erop. Herhaal vervolgens de procedure voor het selecteren van bestanden vanaf het begin.

Stap 5

Op Facebook zijn de stappen iets anders. Boven het lege veld voor het invoeren van een bericht bevindt zich een lokaal menu: "Status, Foto, Link, Video, Vraag". Selecteer daarin de functie "Foto", hierdoor opent zich een submenu met mogelijke opties: "Upload een foto vanaf uw computer", "Maak een foto met een webcam", "Maak een album met foto's".

Stap 6

Kies de eerste optie. Er wordt een venster geopend met de woorden "Selecteer het afbeeldingsbestand op uw computer" en de knop "Bladeren". Ga vervolgens op dezelfde manier te werk als in het voorbeeld met het VKontakte-netwerk. Alleen in dit geval verschijnt de knop "Delen" om te downloaden. De afbeelding van het slot, links ervan, opent een contextmenu met privacy-instellingen: maak de afbeelding beschikbaar voor algemene weergave, alleen voor vrienden of voor jou persoonlijk. Selecteer het gewenste item en klik op Delen. Uw foto verschijnt op de muur in de vorm van een miniatuurafbeelding die op volledige grootte wordt geopend door erop te klikken.

Aanbevolen: