Een Gezicht Invoegen In Een Schilderij

Inhoudsopgave:

Een Gezicht Invoegen In Een Schilderij
Een Gezicht Invoegen In Een Schilderij

Video: Een Gezicht Invoegen In Een Schilderij

Video: Een Gezicht Invoegen In Een Schilderij
Video: Vrouwen gezicht schilderij 2024, Mei
Anonim

Met Adobe Photoshop kun je een nieuw kapsel passen, een extravagant kostuum of een grappige collage maken waarin je vriend op een wit paard het veroverde Parijs binnenrijdt aan het hoofd van het Russische leger. Om dit te doen, moet u een gezicht in een afbeelding of in een kant-en-klaar pak- of kapselsjabloon invoegen.

Een gezicht invoegen in een schilderij
Een gezicht invoegen in een schilderij

Noodzakelijk

  • - Adobe Photoshop versie 7 of hoger;
  • - Foto;
  • - achtergrondafbeelding.

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding die de basis van de collage zal zijn. Om iemands gezicht er overtuigend uit te laten zien op de romp van iemand anders, moet het op dezelfde manier zijn georiënteerd als het origineel, en niet te verschillend van kleur, dus kies de achtergrondafbeelding zeer zorgvuldig.

Stap 2

Minimaliseer de originele afbeelding en open de foto waaruit u het gezicht wilt verwijderen. Selecteer op de werkbalk de Lasso Tool (Lasso) of Magnetische Lasso Tool (Magic Lasso) en gebruik ze om het gezicht in de afbeelding te selecteren. Kopieer de selectie naar het klembord met behulp van de toetsencombinatie Ctrl + C.

Stap 3

Open de figuurfoto. Plak het gezicht door op Ctrl + V te drukken. Als de grootte heel anders is dan de hoofdafbeelding, past u een vrije transformatie toe door op Ctrl + T te drukken. Houd Shift ingedrukt, beweeg de cursor over een van de selectieknooppunten en beweeg de muis om het formaat van dit gedeelte te wijzigen. Gebruik het gereedschap Verplaatsen om het gezicht naar de gewenste locatie te verplaatsen. Verlaag de dekking van de laag tot 50% en begin met het verfijnen van de grootte en positie met behulp van de Vrije transformatie-opties. Extra details kunnen worden verwijderd met de Eraser Tool.

Stap 4

Zodra het formaat en de oriëntatie van het gezicht zijn bereikt, zet u de dekking terug op 100% en begint u de kleur van het nieuwe gedeelte met de achtergrond af te stemmen. Verander eerst de verlichting. Selecteer in het hoofdmenu Afbeelding en vervolgens Aanpassingen en curven. Begin de rechte lijn te buigen, afhankelijk van of u de afbeelding lichter of donkerder wilt maken. Als het naar boven is gebogen, wordt het beeld lichter, als het naar beneden is donkerder.

Stap 5

Gebruik op het tabblad Afbeelding de opties Kleurbalans en Tint / Verzadiging. Verplaats de schuifregelaars om de kleurtonen en tinten te wijzigen om het kleurenschema van alle details te harmoniseren. Selecteer de laag met de hoofdafbeelding en werk met de kleur op dezelfde manier als met het ingevoegde fragment.

Aanbevolen: