Hoe Onnodige Informatie Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodige Informatie Te Verwijderen
Hoe Onnodige Informatie Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Informatie Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Informatie Te Verwijderen
Video: YOUTUBE GESCHIEDENIS WISSEN | Kijkgeschiedenis en Zoekgeschiedenis verwijderen (2020) 2024, April
Anonim

Overmatige informatie op de computer is vaak een sterk irriterend middel. Het leidt af van het hoofdwerk en onnodige programma's kunnen de werking van de computer aanzienlijk vertragen en er ernstige problemen mee veroorzaken. Het verwijderen van een extra bestand is vrij eenvoudig en kost niet veel tijd, en soms zijn er speciale hulpprogramma's en extra tijd nodig om programma's te verwijderen.

Hoe onnodige informatie te verwijderen
Hoe onnodige informatie te verwijderen

Noodzakelijk

  • - antivirusprogramma;
  • - CCleaner-hulpprogramma.

instructies:

Stap 1

Installeer een antivirusprogramma op de computer, werk de antivirusdatabase bij, controleer de computer en verwijder de gedetecteerde virussen. Sommige bestanden, waarvan u twijfelde aan de oorsprong, worden verwijderd.

Stap 2

Verwijder onnodige bestanden met behulp van het menu-item "Verwijderen" wanneer u met de rechtermuisknop op het geselecteerde bestand klikt. Als ze niet worden verwijderd (bijvoorbeeld bestanden met de extensie.exe), beëindigt u de processen die deze bestanden gebruiken voordat u ze verwijdert.

Stap 3

Verwijder onnodige programma's op twee manieren (1 manier: "Start" - "Alle programma's" - "extra" programma - "Verwijderen …"; 2 manier: "Start" - "Configuratiescherm" - "Programma's toevoegen of verwijderen " - " overbodig "programma -" Verwijderen "). Druk achtereenvolgens op de knoppen om de componenten van het geïnstalleerde programma te verwijderen.

Stap 4

Verwijder onnodige programma's uit Startup. Open het venster "Systeeminstellingen" ("Start" - "Uitvoeren" - mscongif). Selecteer het tabblad "Opstarten" en schakel de selectievakjes uit naast programma's die naar uw mening niet automatisch zouden moeten starten nadat het besturingssysteem is opgestart. In dit geval kunt u, om het doel van het programma te verduidelijken, de kolom "Opdracht" gebruiken, die het pad naar het geselecteerde programma bevat. Klik op de knoppen "Toepassen" en OK, sluit het instellingenvenster.

Stap 5

Reinig uw computer met CCleaner. Met het programma kunt u tijdelijke bestanden van de verkenner en het besturingssysteem verwijderen, de laatste downloadpaden verwijderen, de geschiedenis van bezoeken en de lijst met ingevoerde adressen van internetbrowsers wissen. Gebruik het hulpprogramma CCleaner om de integriteit van het register te controleren, sla eerst de oude kopie op uw harde schijf op. Verwijder programma's die niet konden worden verwijderd met behulp van standaardmethoden.

Aanbevolen: