Hoe Onnodige Dingen Van Een Gezicht Te Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodige Dingen Van Een Gezicht Te Verwijderen In Photoshop
Hoe Onnodige Dingen Van Een Gezicht Te Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe Onnodige Dingen Van Een Gezicht Te Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe Onnodige Dingen Van Een Gezicht Te Verwijderen In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Adobe Photoshop is ontworpen om met afbeeldingen te werken. Door zijn breedste mogelijkheden geniet het een welverdiende populariteit. Ervaren Photoshop-gebruikers kennen al zijn geheimen, maar voor een beginner kunnen zelfs de eenvoudigste technieken moeilijk zijn.

Hoe onnodige dingen van een gezicht te verwijderen in Photoshop
Hoe onnodige dingen van een gezicht te verwijderen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Een van de taken die vaak worden opgelost met behulp van "Photoshop" is het retoucheren van foto's van mensen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het werken met het gezicht en figuur - dankzij "Photoshop" van het gezicht van een persoon op een foto kunt u acne, wratten, moedervlekken, rimpels verwijderen, een dubbele kin verwijderen, enz.

Stap 2

Stel dat u een puistje van een foto moet verwijderen - dit is een van de meest voorkomende retoucheeropties. Open de foto in Photoshop en sla een kopie ervan op voordat u aan het werk gaat, voor het geval dat.

Stap 3

Selecteer op de werkbalk "Schaal" (het vergrootglaspictogram), vergroot het bewerkte gebied van de foto tot het gewenste formaat. Selecteer vervolgens het gereedschap Pipet en klik op het gezonde deel van de huid naast het puistje. Door deze actie bepaalt u de kleur waarmee u het huiddefect verbergt.

Stap 4

Selecteer het gereedschap Penseel, beweeg de cursor over het gebied dat moet worden geretoucheerd. De grootte van de cirkel geeft de diameter van de borstel aan. Als de diameter u groot of klein lijkt, kunt u deze wijzigen - in het bovenste deel van het programmavenster, aan de linkerkant, staat een inscriptie "Brush" en wordt de grootte van de borstel aangegeven. Beweeg de cursor over het penseelgroottenummer en selecteer de gewenste grootte in het vervolgkeuzemenu.

Stap 5

Beweeg de borstel over het puistje en klik. U zult zien dat het gebied van de foto onder het penseel in de geselecteerde kleur is geverfd. Herhaal deze actie meerdere keren om het hele defecte gebied van de foto te verbergen.

Stap 6

Selecteer het gereedschap Vervagen. Beweeg de cursor over het te retoucheren gebied. Druk op de linkermuisknop - het gebied van de foto onder de cursor wordt gladgestreken. Beweeg de muis voorzichtig en vervaag het hele geretoucheerde gebied. De plek waar het puistje zat heeft de kleur van een gezonde huid gekregen. Het defect is verholpen.

Stap 7

Op deze manier kunt u eventuele gebreken uit de foto verwijderen. Maak er van tijd tot tijd een regel van om een bevredigend tussentijds resultaat van het werk te bewaren. Dit is nodig zodat u, indien nodig, na een aantal verkeerde acties te hebben gedaan, terug kunt gaan. Je kunt altijd een paar stappen teruggaan door op alt="Image" + Ctrl + Z te drukken, maar deze optie onthoudt niet het hele proces. Zonder het tussenresultaat op te slaan, verliest u mogelijk de mogelijkheid om ernaar terug te keren.

Aanbevolen: