Hoe Onnodige En Onnodige Programma's Van Uw Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodige En Onnodige Programma's Van Uw Computer Te Verwijderen
Hoe Onnodige En Onnodige Programma's Van Uw Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige En Onnodige Programma's Van Uw Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige En Onnodige Programma's Van Uw Computer Te Verwijderen
Video: Een Programma verwijderen binnen Windows 10 2024, April
Anonim

Als het besturingssysteem en verschillende apparaten te langzaam werken, is het tijd om onnodige programma's van uw computer te verwijderen en het vuil te verwijderen. Het is niet nodig om speciale vaardigheden te hebben om dit te doen, omdat alles wat je nodig hebt voor verwijdering en reiniging bij de hand is.

U kunt alle onnodige programma's van uw computer verwijderen
U kunt alle onnodige programma's van uw computer verwijderen

instructies:

Stap 1

Probeer eerst onnodige programma's van uw computer te verwijderen met een speciale systeemservice. Klik op "Start" en start "Configuratiescherm". Selecteer Programma's en onderdelen. Afhankelijk van de kracht van uw computer, zal het enige tijd duren om de lijst met geïnstalleerde programma's bij te werken. Bekijk de lijst goed. Klik voor het gemak op de regel "geïnstalleerd" om de componenten in de volgorde van hun installatietijd op de harde schijf te rangschikken.

Stap 2

Selecteer een van de overbodige programma's en klik op de knop "verwijderen / wijzigen". Hiermee wordt de verwijderingsservice van de bijbehorende toepassing gestart. Volg de instructies en volg de voorgestelde acties om het verwijderingsprogramma te voltooien en klik vervolgens op Voltooien of Voltooien. Na een paar seconden wordt de lijst met applicaties bijgewerkt en verdwijnt het programma dat u zojuist hebt verwijderd eruit. Herhaal het verwijderingsproces met alle andere overbodige toepassingen.

Stap 3

U kunt onnodige programma's rechtstreeks vanaf hun locaties van uw computer verwijderen. Snelkoppelingen naar toepassingen zijn meestal te vinden in het gedeelte Alle programma's van het menu Start. De map met elk programma moet een "Verwijderen"-pictogram hebben waarmee het verwijderingsprogramma wordt gestart. Als er geen pictogram is, klikt u met de rechtermuisknop op de naam van de toepassing en selecteert u "Eigenschappen". Klik in het venster dat verschijnt op "Locatie". U bevindt zich in de map met het geïnstalleerde programma op uw harde schijf. Zoek hier het startbestand met de naam Uninstall of zijn afgeleiden en open het.

Stap 4

Als u snel alle onnodige programma's wilt verwijderen, kunt u de map met de overtollige toepassing selecteren en deze verwijderen door op de Del-knop te drukken. Houd er rekening mee dat in dit geval informatie over het programma in het systeemregister blijft staan, wat in sommige gevallen tot verschillende conflicten leidt. Dit zal u echter helpen ruimte vrij te maken op uw harde schijf.

Stap 5

Kijk regelmatig in de mappen "Mijn documenten", "Downloads", "Video's", enz., om onnodige bestanden te verwijderen. Onthoud dat wanneer u bestanden via internet opent, ze meestal worden opgeslagen in Downloads, waardoor ze ruimte op uw harde schijven innemen. Vergeet ook niet de map "Prullenbak" met verwijderde bestanden te legen.

Aanbevolen: