Hoe Java Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Java Te Zetten
Hoe Java Te Zetten

Video: Hoe Java Te Zetten

Video: Hoe Java Te Zetten
Video: Java Eerste Basis - Java Leren Kennen Deel 1 - Dutch Programmers 2024, Mei
Anonim

Alle mobiele telefoons van Nokia worden geproduceerd op S40- en S60-platforms. Dit betekent dat Java-machines er automatisch op worden geïntegreerd. Om de J2ME-toepassing op een dergelijke telefoon te plaatsen, hoeft u deze dus alleen maar naar het ingebouwde geheugen van de telefoon of naar een geheugenkaart te kopiëren.

Hoe Java te zetten
Hoe Java te zetten

instructies:

Stap 1

Start de internetbrowser van uw mobiele Nokia-telefoon om de java af te leveren. U moet het bestand in JAR-formaat downloaden. Voor andere telefoons moet u ook het JAD-bestand downloaden. Vanwege de grotere vraag naar dit specifieke type bestand, zal het echter gemakkelijker voor u zijn om het te downloaden.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het JAR-bestand ook automatisch naar uw telefoon wordt gedownload met het JAD-bestand. Gebruik de ingebouwde browser van je telefoon als deze op het S40-platform is gemaakt. Dit is nodig zodat het bestand na het downloaden automatisch wordt geïnstalleerd. Die. om de realiteit vast te stellen is al verdwenen. Ga naar het gedeelte "Games" of "Toepassingen". In de lijst met programma's vindt u het bestand dat u zojuist hebt geïnstalleerd.

Stap 3

Volg de onderstaande stappen om de Java-app te installeren als uw telefoon een geheugenkaart heeft. Zet je telefoon uit. Haal de geheugenkaart eruit. Pak de kaartlezer. Gebruik deze om de geheugenkaart van de telefoon op de computer aan te sluiten. Kopieer alle Java-toepassingen waarin u geïnteresseerd bent naar de juiste map. Verwijder daarna de geheugenkaart correct en plaats deze in de telefoon.

Stap 4

Doe het volgende als uw telefoon is gemaakt op het S60-platform. Start de ingebouwde browser van uw mobiele telefoon. Download het vereiste JAR- of JAD-bestand. U kunt ook een browser van derden gebruiken, zoals Opera Mobile, Opera Mini of iets anders. Het enige verschil is dat de ingebouwde browser het bestand automatisch opslaat in de UCDownloaded-map, en met een browser van een derde partij kun je elke map als opslaglocatie op de geheugenkaart van je mobiele telefoon instellen.

Stap 5

Voor een correcte installatie verwijdert u de geheugenkaart uit uw mobiele telefoon. Gebruik een kaartlezer om deze op uw pc aan te sluiten. Installeer vervolgens het JAR-bestand in de map met toepassingen op de geheugenkaart. De installatie duurt niet lang en zou geen complicaties moeten veroorzaken. Nadat het is voltooid, verwijdert u de geheugenkaart en plaatst u deze in de telefoon.

Aanbevolen: