Hoe De Chauffeur Uit Te Laden?

Inhoudsopgave:

Hoe De Chauffeur Uit Te Laden?
Hoe De Chauffeur Uit Te Laden?

Video: Hoe De Chauffeur Uit Te Laden?

Video: Hoe De Chauffeur Uit Te Laden?
Video: Pepernoten laden tijdens hittegolf en bonken gas geven met de Scania RS730! 2024, Mei
Anonim

Software op internet zetten is in principe niet moeilijk. Maar vaak kunnen er zich moeilijkheden voordoen. Het blijkt dat niet alle bestandstypen kunnen worden geüpload naar het web.

Hoe de chauffeur uit te laden?
Hoe de chauffeur uit te laden?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - onbeperkt internetten;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u moet doen, is een geschikte gratis hosting vinden waarnaar u uw software vrij kunt uploaden. Zet uw computer aan en ga naar internet. Het is het beste om een onbeperkte verbinding te gebruiken, omdat het downloaden van het bestand lang kan duren.

Stap 2

Gewoonlijk bestaat een stuurprogramma uit verschillende bestanden, waaronder mappen. Het wordt niet aanbevolen om apart te downloaden. Daarom moet u alle documenten aan de hoofdmap toevoegen en ze archiveren. Uiteindelijk krijgt u één document dat op de site moet worden geplaatst.

Stap 3

Dan moet je beslissen: wil je dat je driver wordt gedownload door alle geregistreerde gebruikers of alleen je vrienden. Als u wilt dat uw chauffeur alleen door uw vrienden wordt geladen, moet u bulklading verbieden. In dit geval moet u een wachtwoord voor het bestand instellen, niet wetend welk, andere gebruikers zullen het stuurprogramma niet kunnen downloaden.

Stap 4

U kunt een alternatieve methode gebruiken. Als u al bent geregistreerd in het sociale netwerk Vkontakte (vk.com), kunt u de driver daar uploaden. U moet op dezelfde manier handelen als hierboven is gezegd. Zip alle benodigde mappen, upload de catalogus naar het netwerk en stuur een bericht (of naar een groep) naar je vrienden.

Aanbevolen: