Hoe Een Chauffeur In Te Huren In 18 Wheels Game

Inhoudsopgave:

Hoe Een Chauffeur In Te Huren In 18 Wheels Game
Hoe Een Chauffeur In Te Huren In 18 Wheels Game

Video: Hoe Een Chauffeur In Te Huren In 18 Wheels Game

Video: Hoe Een Chauffeur In Te Huren In 18 Wheels Game
Video: Как выглядела бы игра "от второго лица"? А вот как! 2024, Mei
Anonim

De release en ontwikkeling van een vrachtwagenrijsimulator van het populaire spel "18 Wheels" is van het Tsjechische bedrijf SCS Software met de deelname van ValuSoft. Deze game slaagde er in korte tijd in om zijn niche op de markt voor computergames te veroveren, zonder Russische tellers te omzeilen. De game is behoorlijk populair geworden onder spelers van verschillende leeftijdscategorieën, maar een deel van de functionaliteit is nog niet bekendgemaakt.

Hoe een chauffeur in te huren in 18 Wheels Game
Hoe een chauffeur in te huren in 18 Wheels Game

Noodzakelijk

  • - distributiekit van het spel "18 stalen wielen";
  • - Persoonlijke computer.

instructies:

Stap 1

Start het spel als een ingehuurde chauffeur, in de toekomst, wanneer je een bepaald bedrag hebt verzameld, kun je extra uitrusting kopen om andere chauffeurs in te kunnen huren.

De game zelf is beschikbaar in drie modi: een ingehuurde bestuurder - de beginfase van het spel, van waaruit alle spelers moeten starten, een gratis bestuurder - een noodzakelijk overgangsmoment tussen de eerste fase en de eigenaar van het bedrijf - en dit is de laatst beschikbare spelmodus waarin de functie wordt geopend voor het inhuren van extra vrachtwagenchauffeurs. Er kan ook worden gezegd dat dit de laatste fase is van het 18 Wheels-spel.

Stap 2

Om de eerste fase te voltooien en door te gaan naar de tweede, verzamelt u een bedrag gelijk aan of groter dan $ 100.000 door verschillende bestellingen te voltooien (ongeveer 7-8 stuks). U kunt ook flink sparen als u niet de slechtste truck uit het assortiment wilt kopen. Het wordt automatisch aan u verstrekt wanneer u de modus wijzigt. Daarna kunt u een gratis chauffeur van een persoonlijk voertuig worden.

Stap 3

Behaal een rating van minimaal Silver Star in de gratis driver-modus. Hiermee kun je eigenaar worden van je eigen bedrijf en chauffeurs inhuren in het 18 Wheels-spel. Houd er rekening mee dat de beoordeling, zelfs in de laatste fase, alleen wordt verkregen als de speler rijdt.

Stap 4

Huur chauffeurs in stadsmodus, zoek ze op verschillende plaatsen, ze kunnen overal zijn. Onthoud vooral dat extra stuurprogramma's alleen maar winst opleveren voor uw bedrijf en dat de beoordeling volledig afhangt van uw vaardigheden.

Stap 5

Vergeet ook de politie niet, wees voorzichtig en probeer zo min mogelijk ongelukken te krijgen. Sla vaker op en gebruik geen cheatcodes. Het wordt ook niet aanbevolen om verschillende mods en add-ons te installeren, dit kan leiden tot gegevensverlies en herinstallatie van het spel.

Aanbevolen: