Hoe De Juiste Chauffeur Te Vinden?

Inhoudsopgave:

Hoe De Juiste Chauffeur Te Vinden?
Hoe De Juiste Chauffeur Te Vinden?

Video: Hoe De Juiste Chauffeur Te Vinden?

Video: Hoe De Juiste Chauffeur Te Vinden?
Video: 7 Wijze lessen na het halen van mijn rijbewijs (2021) 2024, April
Anonim

Voor computers zijn programma's altijd belangrijk, voornamelijk systeemprogramma's of stuurprogramma's. Een stuurprogramma zorgt ervoor dat het apparaat en het besturingssysteem kunnen communiceren. Als u geen speciale merkschijf met de benodigde hulpprogramma's heeft, kunt u deze op internet vinden.

Hoe de juiste chauffeur te vinden?
Hoe de juiste chauffeur te vinden?

instructies:

Stap 1

Download driverpack-oplossing Lite. Open de ontwikkelaarssite op https://drp.su/ru/download.htm. Klik op de downloadlink en wacht tot het programma klaar is met downloaden. Dit hulpprogramma is volledig gratis en voert een volledig automatische systeemcontrole uit. Alle apparaten worden gecontroleerd, zowel met de oude driver geïnstalleerd als componenten zonder software.

Stap 2

Start Driver Pack Solution Lite. Dubbelklik op het gedownloade bestand en laat het uitvoeren. Houd er rekening mee dat u beheerdersrechten op het systeem nodig heeft. Wanneer het programmavenster wordt geopend, begint een systeemscan, die tot 10-15 minuten kan duren, afhankelijk van het vermogen van de computer. Na verificatie ziet u een link "Installeren" onderaan het venster. Klik en het programma zal automatisch de juiste stuurprogramma's voor uw computer downloaden en installeren. Deze methode is geschikt voor mensen met een internetverbinding.

Stap 3

In het geval dat er geen toegang tot het netwerk is, moet u een complexere methode gebruiken. Download bijvoorbeeld de volledige versie van Driver Pack Solution van de bovenstaande site op een andere computer en brand deze op een dvd. Voer die schijf vervolgens gewoon op uw computer uit. De stappen voor het installeren van de volledige versie zijn hetzelfde als bij de Lite-editie van het programma.

Stap 4

In moeilijke gevallen, wanneer u geen geschikt stuurprogramma kunt vinden in standaarddatabases, probeer dan handmatig te zoeken. Open Apparaatbeheer. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer "Eigenschappen". Klik in Windows 7 of Vista op de koppeling Apparaatbeheer in de linkerkolom en in Windows XP opent u eerst het tabblad Hardware en klikt u op de juiste knop.

Stap 5

Bepaal de apparaat-ID waarvoor u een stuurprogramma zoekt. Zoek hiervoor aan de rechterkant van Apparaatbeheer de regel die is gemarkeerd met een geel vraagteken. Klik met de rechtermuisknop op dit label en selecteer het menu "Eigenschappen". Schakel over naar het tabblad "Informatie" en selecteer de optie "Apparaat-ID-code" in de vervolgkeuzelijst. Hieronder ziet u verschillende inscripties zoals PCIVEN_1002 & DEV_68B8 & SUBSYS_E144174B & REV_00, waarbij VEN_1002 & DEV_68B8 de identifier is.

Stap 6

Vind de juiste chauffeur. Open uw browser en een willekeurige zoekmachine. Voer de apparaat-ID en de woorden "Download Driver" in de zoekbalk in.

Aanbevolen: